Не бъди толкоз сигуренКакто взеха да помпат еврото през всички двойки, очаквам добре да даде от къси.![]()
![]()
че кът гледам може големи фишеци да се получат
![]()
![]()
Не бъди толкоз сигуренКакто взеха да помпат еврото през всички двойки, очаквам добре да даде от къси.![]()
![]()
че кът гледам може големи фишеци да се получат
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Аха, държавен служител... Няма лошо! Можеш да съчетаваш няколко дейности, стига само да не пушиш. Минавам често покарай съда (задния вход) и все има жени да димят. Чудя се кога намират време и да работят. Спазват закона и не пушат на работното си място (похвално), но докато слязат и се се качат обратно минават поне 15 мин.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кой я знае къде си крие бонг-а![]()
![]()
че то май бая дими
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Абе щом можеш да драскаш по цял ден във форума ,значи работата ти е пей сърце![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не пуша... и не съм казвала, че съм държавен служителАха, държавен служител... Няма лошо! Можеш да съчетаваш няколко дейности, стига само да не пушиш. Минавам често покарай съда (задния вход) и все има жени да димят. Чудя се кога намират време и да работят. Спазват закона и не пушат на работното си място (похвално), но докато слязат и се се качат обратно минават поне 15 мин.![]()
Нито признавам - нито отричам
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ще ни отговори, сигурен съм! Да почакаме и ще видим. Може и с електроника (ароматизатор) да си служи?!?
Аха, прочетох по-горе и разбрах - силов (екс хокейен състезател) секретен държавен служител, под прикритие в ролята на форекс търговец.
Ми тя и наща работ е такава кът че ли безначи работата ти е пей сърце![]()
даж по цял ден съ чудиш кой филм да гледаш
![]()
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.