"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Добре,щото на мен не ми се получава така,да хващам сигналите по дневна и седмична с две поглеждания набързо през деня.Например нощес е дало сигнал за къси аудийени от 95.94 ,но съм го изтървал.Също и на златото е дало сигнал за дълги и той подминат вече.Освен да влизам на по-лоша цена с 30 пипса .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз на златото не виждам сигнал , а за другата двойка не я следя. Към 23:00 часа преглеждам набързо , но имай предвид че аз това го правя от година и евнтуално си слагам ордер limit или stop и така. Рано сутрин рядко ми се случва, но както може да е по-зле така и по-добре от към входДобре,щото на мен не ми се получава така,да хващам сигналите по дневна и седмична с две поглеждания набързо през деня.Например нощес е дало сигнал за къси аудийени от 95.94 ,но съм го изтървал.Също и на златото е дало сигнал за дълги и той подминат вече.Освен да влизам на по-лоша цена с 30 пипса .
Ето като дати и сигнали за всеки инструмент от тази година
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
predator (01-04-2014)
Да така съм съгласен със отложена поръчка става ,но аз малко мразя да ме няма на компа като де отваря поръчката,но няма друго решение,освен някаква аларма да ме буди ако стане нещо важно,ама и това не ми харесва![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и това е вярно ,понякога разбираш едва след това ....но и като знаеш примерно че има важни новини ,може да не отваряш позиция преди тях ..................................
Еми или я отваря или не аз си търся своето. Ето вчера например на eur/usd ми отворило на новината Buy лимита и после аз си го затворих като достигна 1:1. И да съм пред компа съм безпомощен, колкото и да гледам пазара![]()
Това с търговията по време на новини гледам изобщо не го правя ,
сутрин задължително преглеждам календара![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Да и на компа да съм,пак трябва отложена,че да се хване сигнала.На златото от подкрепата на 1277 е нямало друг начин да се купи като гледам.
Да около това ниво действително е зона на подкрепа , но е срещу дневния тренд , който бих добавил също е дори агресивенбих търсил сигнал за продажби ако качи над 1300 до нивото на съпротива. Така го виждам аз
![]()
Вярно,по-дълго време ще се мотае след като качи нагоре и ще има достатъчно време да се влезе в позиция,но дали пък ще падне пак под 1300 после.Сега поне един хубав скал можеше да стане с умерен обем и веднага може да се сложи стопа на нула.