а туи за 15то часа само предложение остава , щото ше стане сложно ,ше ги дава много противоречиви и ше стане бъркотия ....
трябва и на системата прави тренд дни ,дето почват сутрин и само в една посока даянят .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
На мене 15ч жив кошмар тогаз точно пазара полудява и почва да се държи алогично.Практиката ми показва че технически пазара си се движи нормално и изведнъж ни в клин ни в ръкав отплесква в посоко която никой индиктор не може да предвиди Тръгва и не го знаеш до къде ще стигне нито колко време ще върви
Че и не го прави всеки ден а само в сряда или четвъртък![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
На мене 15ч жив кошмар тогаз точно пазара полудява и почва да се държи алогично.Практиката ми показва че технически пазара си се движи нормално и изведнъж ни в клин ни в ръкав отплесква в посоко която никой индиктор не може да предвиди Тръгва и не го знаеш до къде ще стигне нито колко време ще върви
Че и не го прави всеки ден а само в сряда или четвъртъкне знам тез американци да не пускат некви компютърни шашми нови и да прецакват всичко .....
на малките графики в индексите много ясно са вижда как като им отвори кеша и самото движение на цената на един и същ инструмент са изменя изцяло ....![]()
Последна редакция от stts : 31-03-2014 на 20:58
пазарите не са това което бяха , много технични станаха всички инструменти и според мен трябва да се търгува или дългосрочно или много краткосрочно
интрадей трейдинга става все по-труден
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз си мисля, че реално никога не се е променял самия пазарсамо нашия поглед се променя
и от туй дет е било преди помним само някои неща, не баш всичко дет е станало
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
истината е някъде по средатаи ний с други очи гледаме ама и стратегии дето са работели преди вече не бачкат
стратегиите обикновено требе да се настройват за всеки пазар и период от развитието на съответния пазар![]()
![]()
а може и да има промяна някаква дет викаш де![]()
![]()
те ако бачкаха и голямо и мало щеше да е на форекса. Трябва да има екшън
![]()
е даде просто се менят нещата пазара се нагажда и все нови мурафети вкарва![]()
нещо започнах и аз да се кефя повече на позиции по няколко дена ,демек на суинг треидинга ,че от 5минутните графики много са внимава постоятнно ....![]()