отърваването може да стане само по закон, и ако платиш няколко милиарда неустойки , ти съгласен ли ще си ? .................................................. ...................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
както и да го гледаме правилен вариант за народеца нямадаже и относително най-правия да се избере дупетатите тъй ще го свършат, че през г/за ще ни излезе... или през носа... отдет боли повече
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От опит знам, че за да махнеш кърлеж най добре е да му запалиш малко задните части /прави се с цигара или въглен/ в противен случай рискуваш да му откъснеш главата и да си направиш голяма рана....
Не е лошо да процедираме по същия начин за да няма странични нежелани ефекти...
и на мен ми се струва че все ще е в г...за работата.................................................. .................................................. .................................................. ...................
----------
може и да задушиш кърлежа, някой ги мажат с мас, той се задушава сам си излиза и умираОт опит знам, че за да махнеш кърлеж най добре е да му запалиш малко задните части /прави се с цигара или въглен/ в противен случай рискуваш да му откъснеш главата и да си направиш голяма рана....
Не е лошо да процедираме по същия начин за да няма странични нежелани ефекти..................................................... .................................................. ..
Това да ги мажеш с мас и да чакаш да се задушат е твърде не продуктивен метод ... Трябва да го чакаш и какво ли още не....и на мен ми се струва че все ще е в г...за работата.................................................. .................................................. .................................................. ...................
----------
може и да задушиш кърлежа, някой ги мажат с мас, той се задушава сам си излиза и умира.................................................. .................................................. ..
Махал съм по 15-20 от куче и говоря от опит....
Ако искаме да свършим нещо това е начина
Които иска може да си маже с каквото иска но тук си требе огън![]()
кърлежОТ се фаща здраво с два пръста и се върти лекичко полекичко щот да извади хоботчето без да се скъсаама наште помияри или хоботчето ще скъсат, или тумбака ще смачкат
![]()
запалването кът че ли ми се струва най-ефикасния начин.. също трошенето и смачкването..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
най-ефикасния еама изгаря и кожичката дет смуче от нея към момента
смачкването преди да се извади хоботчето па може да доведе до зараза на целия организъм
затуй требе първо хоботчето дет смуче да се извади и тогаз насилствени действия вече
![]()
![]()
мен ми се струва, че към конкретния вид паразит требе да се подходи директно насилствено.. с повечко ентусиазъм от повечко хора за тази насилственост..