Прав си кредитната карта влиза в употреба. ама ако не я ползваш си те товарят с такса обслужване и какви ли не още такси. и като ти я теглят пак трябва да внесеш.
Прав си кредитната карта влиза в употреба. ама ако не я ползваш си те товарят с такса обслужване и какви ли не още такси. и като ти я теглят пак трябва да внесеш.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Не е важно каква ти е картата , а какво и колко има в неяАз съм много доволен от Скрила, вчера пуснах теглене с мисълта че поне няколко дни ще го чакам , но парите бяха на 2-рия час по сметката ми - така че от понеделник с нови сили го почвам
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От вторник. Понеделник е ден за размисъл. освен ако някоя акулка не реши да изкара за края на тримесечието нещо. А пък има ралика между дебитна и кредитна недей така.
Мисля да стартирам веднага щом видя сигнал - не гледам дали е край на месец/година ..... важно е да има хубав сигнал по стратегията ми и съм вътреВече търгувам всякакви двойки, важно е пари да се правят , верно че при някой спреда в инстата е 12 пипа, но ако уцелиш хубаво движение не е проблем
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами таксите бяха около 30 лв на година ако не се лъжа , но ако изтеглиш няколко кредита ,ти си избиваш парите за таксата ,представи си колко ще платиш ако са бързи кредити![]()
Абе с тези кредити хич не е оферта - много са ми интересни когато започне някой да ми се хвали колко добър кредит бил изтеглил![]()
Кога е станало това? аз до сега с който и да съм говорил, че е теглил кредит го казва с тъга и камък на сърцето. не е лесно. пък и ако е някой за 20-30 години. мааааалллиииииииии. по добре съм си на квартира. цял свят живее под наем и после щтрака с пръсти като одъртее.
Разни хора - всеки луд с номера си нали знаешИмаше един ентусиаст мой познат, който след като го омаяха в банката колко бил на далавера и се кефеше колко добър кредит е взел
Това е като някой да ми обяснява колко хубава работа си е намерил - а работа ли е не ми я хвали
![]()
То зависи и от наема,ако ще даваш над 500-600 лв наем,по добре ипотека...
300 лева за тристаен с голяма тераса. ново строителство, първи наематели. как ти се струва това? по добре ли е да тегля ипотечен кредит или да събирам пари.