Европейските банки вече усещат ефектите от кризата в Крим...Според Deutsche Bank европейските банки са уязвими на пазара в Русия за около 194 млрд. долара, а американските – само за 37 млрд.
Европейските банки вече усещат ефектите от кризата в Крим...Според Deutsche Bank европейските банки са уязвими на пазара в Русия за около 194 млрд. долара, а американските – само за 37 млрд.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ма много ясно , европейците трябва да се обърнат към Русия а не към американците....Европейските банки вече усещат ефектите от кризата в Крим...Според Deutsche Bank европейските банки са уязвими на пазара в Русия за около 194 млрд. долара, а американските – само за 37 млрд.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Европа има вземане даване с Русия във всяка една сфера ,така че ще е доста трудно и за едните и за другите тези санкции
Тези санкции и въобще цялата тая борба за Крим е напълно безсмислена - тези земи са подарени на Украйна от Хрушчов (който е с украински корени), но 90% от населението са си руснаци и вота на референдума го показа, така че беше напълно редно и естествено Русия да си вземе своята земя.
А тия от Европа и САЩ, дето са се разпискали и те не знаят защо срещу Русия са ми направо смехотворни - какво ще направят на една по-велика от тях държава, която ги снабдява и с природни ресурси на всичкото отгоре.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
да, аз затова и мисля че цялата работа ще отшуми за някои и друг месец .................................................. .................................................. .........................................
Мда...Всичко това с Украйна е поредният цирк , разбира се не без участието на САЩ
Както и за банките - ала- бала работа ..
Дано да не се случи нищо в Корея , че тогава може и много лошо да стане , това с тези санкции , няма да е нищо пред онова , което може да се случи там .
Северно-корейците, по-скоро ръководството и държавната им система са доказано световните тотални малоумцици-изверги, така че от там наистина може да се очаква нещо лошо.Мда...Всичко това с Украйна е поредният цирк , разбира се не без участието на САЩ
Както и за банките - ала- бала работа ..
Дано да не се случи нищо в Корея , че тогава може и много лошо да стане , това с тези санкции , няма да е нищо пред онова , което може да се случи там .
А т.нар. криза за Крим е наистина просто един детски театър, понеже нищо лошо не се е случило в края на краищата - населението на Крим доволно, Русия довола, това че най-големите циркаджии в света - САЩ решиха пак да си напъхат носа за парлама в постановката, както и Европа, мисля че ще отмине сравнително безболезнено (освен ако не искат да пострадат самите те).
Малко по-сложно ще стане, ако Русия си заиска и други земи от Украйна, населени с руснаци... А мен ако питаш руснаци и украинци са като българи и македонци, така че направо ако се слеят, най-добре, няма и да усетят разликата помежду си.
Тъкмо и банките по-леко да поминат.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 28-03-2014 на 23:22
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
noreason (28-03-2014)
ех , чудех се дали да ти благодаря за този ти пост , ама то няма какво да каже човек ..брей , от яд ще ти благодаря![]()
Eli2356 (28-03-2014)
И аз тогава да ти благодаря за благодарността - като малка така отговарях като ми кажат Мерси и аз: Мерси за мерсито.
----------
Мисля, че в момента след като вече въведоха гаранция за депозитите при фалит на банките, единствената опасност е ако ми източат сметката с фалшива карта или по интернет.
За друга опасност ще мисля като натрупам няколко милиона и излятат извън гарантирания минимум на депозититенай-вероятно ще ги разпределя в няколко банки.