Таквоз нещо като лоша двойка няма![]()
![]()
всички са си от хубави
по-хубави
![]()
Таквоз нещо като лоша двойка няма![]()
![]()
всички са си от хубави
по-хубави
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Имам само 2 очички за туй![]()
за да не ги разкекерча ,трябва да подбирам
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е ти демек имаш две графики отворени пред теб и с едното око едната гледаш , а с другото другата![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Да , нещо такова![]()
![]()
пък и едва ли ку следиш прекалено много двойки ще можеш тъй обстойно да ги наблюдаваш
![]()
Аз следя девет инструмента , но на дневна имам време да ги обходждам всеки ден за кратко![]()
Аз тъй 3-4 наблюдавам , пък търгувам 2 .... но и се случва тъй да отварям и на другите 2![]()
![]()
но баш е 2 пъти по-рядко да се случи
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да и аз смятам че си е нормално и за сега съм ОКима хора и по един следят , но пък правят множество сделки на него и за това така
То може и 100 да наблюдаващ но каква е файдата![]()
нали трябва тъй да гледаме ,че да може да печелим
![]()
а там трябва всичко да виждаш
![]()