Аз имах къси при среброто от 20.15 , но се събудих нещо към 5 часа сутринта и ги затворих. А иначе тука положението за сега си остава същото , не се дават биковете лесно![]()
Аз имах къси при среброто от 20.15 , но се събудих нещо към 5 часа сутринта и ги затворих. А иначе тука положението за сега си остава същото , не се дават биковете лесно![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (27-03-2014)
Тук ли си ва пабло ?
Какво сега отвори ли дълги или само се туткаш?
И ще направиш ли добавки ................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Айде, най-накрая пробие рейнджа в който беше толкова време.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Да вече съм пред компа!
дълги пуснах от 140.36 но после падна нови 20 пипа...
Явно не съм хванал хубав кадем! Трябваше директно да се изстреля а то няма сили.
ако не е тайна с какви обеми осредняваш?
.........................................
защото то си слиза надоле бавно и плавно................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
е ти искаш още като купиш и пип да не пада надолу ,а директно нагоре20, дори 50 пипа са нищо движение за тази двойка .................................................. ......
те може да са нищо но ако е поставил ордера на правилното място не би трябвало да падне повече от 10-15 пипа нагоре
но Пабло най-добре си знае как му работи стратегията така че едва ли има някакви сериозни притеснения
Кльомбе ако си правеше труда да ми следиш постовете щеше да знаеш, че нямам не затворена позиция при тази двойка /може да изпаднеш в шок но и губещи почти нямам/.
Затворих си дългите и прибрах 6 пипа / малко но от сърце/.