От бира ставаш щембат а това малко или много пречиКак успяваш да пиеш ракия на това топло време не знам аз най-много някоя бира или мента със спрайт
И аз я пия но не в големи количества .............![]()
От бира ставаш щембат а това малко или много пречиКак успяваш да пиеш ракия на това топло време не знам аз най-много някоя бира или мента със спрайт
И аз я пия но не в големи количества .............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Е и аз , даже аз много рядко пия алкохол има-няма веднъж в месеца - не ме кефи много![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Чакай ва ами през уйкенда какво правиш ?
Не излизаш ли по барове дискотеки ?
Аз всеки уйкенд си пия по някоя друга ракия или водка
И тогава не мога да се запра и хормон играе и клетки подлудяват
Абе думи нямам![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Чистя, готвя , пера , простирам - пийна некое кафе с приятели и такатова е общо взето - да ти кажа малко ми е омръзнало, целта ми е да замина на круиз тип околосветско пътешествие
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Spekulanta (26-03-2014), Emil Enchev (26-03-2014)
да ти кажа не че и аз не го правяЧистя, готвя , пера , простирам - пийна некое кафе с приятели и така
Но не мога пък все с това да се занимавам !!!
До като жената е на работа. аз пускам една пералния
Сготвя набърже нещо и така
това си е определено ободряващоособено щом има млади чужди булки
.................................................. ............................................
----------
жена ти ще е много щастлива с теб значи.................................................. .................................................. .................................................. ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (26-03-2014)
По-скоро да анализираш себе сиЩом си тръгнал да търгуваш тази система то се предполага, че вече се е доказала за дълъг период назад и надали в нея е проблема.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Определено е така колега 100 ........
Но ще съм ти благодарен ако се определиш от кой пол си
да знаем как да се обърнем към теб![]()
Как върви с тази стратегия, вече направи ли някоя загуба?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Spekulanta (26-03-2014)