Вчера никой ли не имал сделки ?
Аз имах 5-6 и къси и дълги и на идекси и на валути
Днес все още не съм отворил и платформата![]()
![]()
Добро утро!
Аз отворих платформите,но няма нищо интересно.Вчера доста големи движения станаха,но нямах добри сигнали и беше много слабо.Дано днес да даде нишан за повече сделки![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А добро и от мен аз имам сделки , но няма да ги споделям за да не натиснете пазара в обратната посока![]()
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е да но вече се знае , че ще е наобратно , ако не беше споменал може бимайтапя се аз , разбира се че знам че няма как да стане да обърнем каквото и да било
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Абе ако се разберем всичките от форума да влизаме по един и същи начин може и да станем някакъв фактор на пазара,ама то нали знаеш един ще го подгони шубето,други лакУмията ,трети пък ще се направи на ербап и ще влезе наопаки и така нищо няма да излезе от цялата работа.
Не знам дали ще се получи нещо , аз лично се съмнявам , че ще излезне нещо![]()
ще стане като орел,рак и щика накраяАбе ако се разберем всичките от форума да влизаме по един и същи начин може и да станем някакъв фактор на пазара,ама то нали знаеш един ще го подгони шубето,други лакУмията ,трети пък ще се направи на ербап и ще влезе наопаки и така нищо няма да излезе от цялата работа................................................... .................................................. .................................................. ...........
От сутринта 3 съм отворила, 2от тях губещи ги затворих, но на демото. С реалната не смея, докато не видя някакъв сигнал. Ще почета във форума да видя кой какви сигнали вижда и като се раздвижи пазара ще го мисля.
Ми че то от минала седмица има сигнали па за една посока са![]()
кой отворил ... отворил ... изтърваха старта
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.