Абс остави го Олег ,че онзи ден мен ма заниамваше и оплиташе в мрежитеси.Карай си работата както си решил и услех![]()
Абс остави го Олег ,че онзи ден мен ма заниамваше и оплиташе в мрежитеси.Карай си работата както си решил и услех![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се засягай, обаче ако през последните няколко години не си го направил това, какво ти е основанието, че сега ще го направиш ?
https://www.youtube.com/watch?v=fQMEpiBAMjg
Не се засягам изобщо, последните няколко години имам много добри резултати, особенно последните две, но риска ми беше много нисък от 0.2 до 0.4 на позиция, а често на фигура загуба, като имах по 40-50 точки стоп.
Налагаше се и почти всеки месец да тегля от сметките.
Сега заделих сметки, от които няма да се тегли, вдигнах риска на до 1.2% риск и 2% на евро/франк и се надявам да постигна пипсовете от миналата година.
Дано, ако не мечтаем разумно няма да се развиваме.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Не съм те оплитал. Ако така ти се е сторило е било от собствената ти дефиниция за нещата и може би си се замислил, че това което правиш, не е толкова правилно, въпреки "добре" изглеждащите резултати.
ivaning (25-03-2014)
Изобщо не може да ме оплете, защото Е ПРАВ . Самият аз си блъсках главата близо 2 месеца как точно да реализирам плана и евентуалната цел, която съм си поставил. ММ, обеми, брокери, кои точно модели да включа, статистики и т.н.
Как сте агънца???
ivaning (25-03-2014)
до голяма степен си прав,но когато земе някой да задълбава се поражда съмнение в способностите,което много пречи в нашата дейност![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте
Абе тея таблички с прогресиителесно се правят
Ма най съм виждал на Джей схемата)
Нещо нарастването на обема за влизане почва да фключва лакумията зверски ......
Че и страхъ) ..... А кола дебне за такива ситуации
Дебне копилето, зад всеки храст.
Мисля, че съм готов вече за това предизвикателство, да видим след някой друг месец, ако се случва да държим темпо.
Как сте агънца???
Значи има проблем. На мен каквото и да ми се каже, не може да се породи съмнение защото съм проверил нещата в дълбочина.
Друг въпрос е, че от няколко години не съм и попадал и на по-знаещ и наясно с материята от мен в бг форум
Така, че каквото и да ми се философства, то няма значение. За начинаещите обаче случи ли се такова нещо, значи им липсва някаква информация в това което правят.
----------
Е затова като вдигнеш капитала, задължително теглиш и празнуваш![]()
КинО (25-03-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Олег като ги знаеш толкоз много ЩОЗначи има проблем. На мен каквото и да ми се каже, не може да се породи съмнение защото съм проверил нещата в дълбочина.
Друг въпрос е, че от няколко години не съм и попадал и на по-знаещ и наясно с материята от мен в бг форум
Така, че каквото и да ми се философства, то няма значение. За начинаещите обаче случи ли се такова нещо, значи им липсва някаква информация в това което правят.
----------
Е затова като вдигнеш капитала, задължително теглиш и празнуваш
не можеш мина на 10 лота ЩОООООООООООО???![]()