Тези IQ тестове са голяма глупост бе![]()
ти правил ли си такива ?
![]()
Тези IQ тестове са голяма глупост бе![]()
ти правил ли си такива ?
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Този пример не означава абсолютно нищо....за шаха ти трябва да можеш да мислиш , да съставяш план и да предвиждащ най-вероятните ходове на съперника , все неща които средно интелигентен човек може да прави с повече практика.... айде някой да научи някое дете да пее или да рисува, пък ако ще и от забавачка да го обучават най-добрите от браншаТи мислиш , но е правен експеримент и то не един по тази тема. Единя резултат е една от най-добрите шахматиски в светабаща и решил да я натисне от малка , защото вярвал , че ако съумее да я запали от ранна възраст и детето да се фокусира в това то тя ще успее дори и да го е нямало като заложба от раждането си![COLOR="Silver"]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Я дай да видим къде може да пробваме някой такъввече се прави и тест за емоционалност![]()
![]()
![]()
туй ще е по интересно от IQ-то
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Мой роднина е художник и както и той така и мои учители по рисуване , понеже съм го учил не малко време са ми казвали , а и от личен опит потвърждавам , че ако спреш да рисуваш дълго време , много от потенцияла се губи ! За шаха пак от опит тъй като съм се занимавал и на състезания също съм бил, ще ти кажа , че шаха е заучаване на модели на отиграване в различни ситуации и се изисква невероятна памет и концентрация които се тренират. Но също така се изискват и физическа подготовка, понеже една партия като продължи няколко часа и може да не издържиш пред и психически и физически пред дъскатаТози пример не означава абсолютно нищо....за шаха ти трябва да можеш да мислиш , да съставяш план и да предвиждащ най-вероятните ходове на съперника , все неща които средно интелигентен човек може да прави с повече практика.... айде някой да научи някое дете да пее или да рисува, пък ако ще и от забавачка да го обучават най-добрите от бранша
----------
Не знам къде се прави Бараба , но може да потърсиш в интернет , а може и да се прави реал, понеже на тези където го правеха беше експериментално със скрита камера в един авто сервиз и на едни гишета в администрацията![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Е, тия гласови данни защо трябва да ги имаме, не може ли да си ги нарисуваме на белия листПримерите за това колко силно ни влияе заобикалащия ни свят са много. От деца които са живяли сред животни, до един учен който беше взел маймунче на съшата възраст като детето си око 2 - 3 годишно и в един момент просто ги разделя , защото детето започва да копира маймуната и обратното , демеке се получава нещо средно. Експеримента беше относно как игрите влияят на развитието на човека и го определят до много голяма степен, което вече се примема като факт за науката.
----------
Гласови данни се нарича това нещоно без тренировки не става . Във всяко нещо за да бъдеш по-добър от другите ти трябва нещо различно (качества), с което да ги превъзхождаш и за всяка област е различно. За пеенето гласови данни, за да си CEO други качества ти трябват и т.н.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е аз заради това пробвам от почти всичко, което имам възможност.. адски много обичам експериментирането... това ме доведе и тук де![]()
![]()
Тъй експериментално да си туриш една люта чушка у носа![]()
![]()
![]()
![]()
lideto000 (25-03-2014)