Това показва,че народа ни е в голяма безпътица и прекалено лесно го пускат по желаната пързалка...........
..................................
Това показва,че народа ни е в голяма безпътица и прекалено лесно го пускат по желаната пързалка...........
..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няколко интересни новини от Glaz.tv:
От юли цените на газта за руснаците ще нараснат с 4.2%.
Япония ще отдели за Украйна 1.5 милиарда долара с много ниска лихва - 1.1%.
Впрочем току що-видях, че в гр. Ровно е са убити двама лидери на украинските радикали.
Засега новини за бандитизъм в Украйна не съм видяла. но ще погледам какво и как е поднесено.
Последна редакция от ivaceda : 25-03-2014 на 12:47
Погледай - със сигурност ще видиш още днес........................Няколко интересни новини от Glaz.tv:
Впрочем току що-видях, че в гр. Ровно е са убити двама лидери на украинските радикали.
Засега новини за бандитизъм в Украйна не съм видяла. но ще погледам какво и как е поднесено.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами затягат ''колана'' руснаците ... Щото това ''присъединяване'' ще им излезе бая солено !!!Няколко интересни новини от Glaz.tv:
И аз съм на това мнение ,
мисля че на украинците ще им става все по-трудно ,
корупция , беззаконие и политици ,които защитават нечии интереси ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ще погледам.
Но тези бандеровци - от правителството на Украйна ли са поощрявани, или просто по улиците са изпълзяли престъпни групировки?
Защото нали знаеш, че и у нас има престъпни групировки, които си вилнеят, отвличат, убиват, изнудват, грабят. И на запад ги има. Доколко можем да виним правителствата за това? Там е въпросът.
----------
Също като у нас............................................ .......................................
Доказателства, като твоите копи пейстчета , на теб и под носа да ти го развеят ти ще викаш не е така.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тимошенко искала да застреля „к*пелето Путин“
Това казва бившата украинска министър-председателка в телефонен разговор, запис от който изтече в интернет.
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-putin-6008372
ivaceda (25-03-2014)
Благотворно ти действам, а?
Хем правиш центове, хем си отпускаш злобицата на воля - да ме следвах и ругаеш...
Знам си, че ако можеш, в капка вода би ме удавила. За щастие не можеш. Можеш само да се пенявиш.................
----------
Изпуснала си е нервите Юлето.Тимошенко искала да застреля „к*пелето Путин“
Това казва бившата украинска министър-председателка в телефонен разговор, запис от който изтече в интернет.
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-putin-6008372
Което не е изненадващо, като се има какъв кален номер им сви Путин за Крим.
Жалкото е, че сега това невнимание ще и струва скъпичко.
Последна редакция от ivaceda : 25-03-2014 на 13:48