Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Този вид техника се развива толкова бързо, че май вече повече от две-три години да очакваме да издържи лаптопа трудно.
Проблем е ако нов почне да дава дефекти и почне да виси по сервиз.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
То затова говорим,за качество...тези марки като Асус,Асер,Делл, продават евтино,ама съм останал с впечатление че не са качествени
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам преки впечатления от тях не съм имала, за асуса племеника ми си действа на такива и е доволен, но си ги поръчва от някакъв сингапурски сайт.
НЕ съм забелязал подобно нещо, работят си добре, а като навъртят някоя годинка е нормално да почнат да правят номера, но и подръжката си е важна.
Ейпъла продава кутията си за 3 бона![]()
![]()
какво предлага за 5 бона ? части за 1-2 и остатъка е цената на кутията (шасито)
![]()
Все едно да си купя настолен дето само кутията му струва 3 бонаЕйсър имат кажи речи същия вид лаптоп с йпс матрица па почва от 1500 лева
За тез пари човек може да се вземе high end pc ... който няма да се задъха близките 3-4 години с какъвто и да е софтуер![]()
Пък да не говорим ,че метатрейдъра върви на 10 годишни машини (едноядрен амд + вградена карта) ......
При лаптопите охлаждането е най-важно, а тези дето си мислят за подложка се бъркат много ..... така в пъти по бързо лаптопа се пълни с прах и мръсотия , та после защо изгоря![]()
Също така гаранцията е много важна за такъв тип машини , не случайно много марки пребягват до опцията за допълнителна гаранция ....![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Последна редакция от Emil Enchev : 25-03-2014 на 10:28
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
То зависи как и за какво го ползваш ,че може и над 10 години да работи![]()
все пак процесорите имат живот към толкоз .....
Но някой обичаме забавленията и щайгите не издържат![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Батериите и зарядните са си нещо като консуматив, ама ако не го разнасяш напред назад си го държиш в зарядното.
Но пък за сравнение примерно при макетата, малкото неща които продават сравнени с ценит етук в момента са едни 30 процента надолу.
Не е пазен под някакъв по-специален режим, големия синковец си го влачи навсякъде - и по морета и по планини ...
Батерията не е вадена от както сме му го купили, само като го продухвам съм я свалял ...
Корава машинка излезе ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров