То татари има и в Сибир, има и в България.Татарите не искат и да чуят за Русия. Ти медии не четеш ли? Историята им не знаеш ли?
Татарите ще поискат автономия и присъединяване към Турция.
Те са си кримски турци.
ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх хххх
Ай са - кримски турци!?Татарите са ни братовчеди по пра-българска линия. В Чувашия и Башкартостан, където живеят потомците от пра-българите от Волжска България братчедите също ги наричат с общото име татари...
Даже макетата във Вардарска Македония, ако искат да ни обидят, ни наричат татари, а те били македонци-наследници на Александър Македонски - доказано!
Имат си даже блог tatari.dir.bg .
А специално за Кримските татари съм чела, че в Турция така ги наричат - Кримски турци.
Трябва да потърся къде съм го чела това, не си спомням..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е те като са 12 % какъв референдум ще правят.................................................. .................................................. .................................................. .....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Според мен не е зле и в България да направим един референдум - може и ние като едно спътниково джудже да станем част от Русия - но сериозно - Путин в момента има най-висок рейтинг тоест над 75% от руснаците одобряват действията му - ето така се сплотява една нация."
Този палавник Путин малко ми напомня на палавника Плевнелиев. Очевидно, имат нещо общо - буквата "П" в началото на фамилните имена.
Те планират да правят, а дали ще се случи предстои да видим.
Като сравнение това е все едно изявите на Волен да се взимат насериозно от хора в друга държава.
Не визирам ДПС с етническия момент, тъй като те са доста по-умерени във външните си изяви, пробват се по НС да си прокарват нещата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
На тебе пък какво ти пречи ВоленТе планират да правят, а дали ще се случи предстои да видим.
Като сравнение това е все едно изявите на Волен да се взимат насериозно от хора в друга държава.
Не визирам ДПС с етническия момент, тъй като те са доста по-умерени във външните си изяви, пробват се по НС да си прокарват нещата.
Днеска и президентчето и правителство официално не признали Кримския референдум
Единствено Волен се възпротивил на тази лудост
А е лудост защото ако на тоз гол тумбак дето го имаме както сме извадили чифте ръждясали пищови и ако Русия рече да си върне с 1% реципрочни санкции срещу България и ще ни остане само голия тумбак и насраното дупе
Е , кой сега е лудия?
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ройтерс: Как източноевропейските страни членки на ЕС са зависими икономически от Москва...Русия е най-големият източник на вносни продукти за България, основно енергия. България получава около 90% от природния си газ от руската компания „Газпром“
Не ми пречи , реакцията му за тази ситуация подкрепям, както изказването му, че всички партии трябва да имат пробългарска позиция, а не проруска или проамериканска.
Но това не го прави нито държавник, нито прекрасен политик, а и доста набързо се преориентира от ексцесиите към по-умерен тип поведение, което затвърди мнението ми за него че е добър актьор и си действа по сценарий.
А сравнението беше , колко насериозно взимат изявите му в чужбина.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Оставете тези икономически аспекти на една евентуална политическа криза![]()
![]()
Чисто и просто е грешно да се плюе всеки път като ни кажат![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Германски фирми са започнали изтегляне на капиталите си от Русия в очакване на икономически санкции. Това води до спад на курса на рублата и руските акции.
Според анализ на една от големите световни компании за икономическо наблюдение и оценки KPMG все повече големи германски предприятия изтеглят краткосрочните си инвестиции и печалбите си от Русия, съобщава БНР.
Официално все още фирмите призовават за дипломатическо решение на кризата, но е факт, че отдавна са започнали подготовка за изостряне на отношенията между Запада и Москва.
Индустрията се подготвя за изтегляне и на дългосрочните инвестиции. Това ще доведе до редица проблеми през идните години, смятат експерти. Парите, които в момента се връщат обратно към централите, са средствата, отделяни за инвестиции в технологии и нови предприятия. Те вече не са налице.
Другият проблем е, че фирмите, които сега се изтеглят, ще се върнат трудно обратно на руския пазар. Така губещи са и двете страни, казват икономистите от KPMG.
Германия е инвестирала над 20 милиарда евро в Русия през последните години, като 350 000 работни места зависят от бизнеса с руската страна. Големият губещ накрая обаче ще е самата Русия. Тя печели по 100 милиона долара дневно от продажба на газ в ЕС, смятат експертите.
Бе виж сега И на мен не ми е чак толкоз драг и права си за това което казваш ама какво да правиме като никоя друга партия даже и намек не прави че ще защитава националния български интерес.Не ми пречи , реакцията му за тази ситуация подкрепям, както изказването му, че всички партии трябва да имат пробългарска позиция, а не проруска или проамериканска.
Но това не го прави нито държавник, нито прекрасен политик, а и доста набързо се преориентира от ексцесиите към по-умерен тип поведение, което затвърди мнението ми за него че е добър актьор и си действа по сценарий.
А сравнението беше , колко насериозно взимат изявите му в чужбина.
Без официална политическа партия която реално да защитава и да работи за българсия национален интерес всички сме изгубени
Алтенативата е да няма България и българи, просто.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване