Какво значи да си умени умен да си не е гаранция за успех , как мислите ?
Какво значи да си умени умен да си не е гаранция за успех , как мислите ?
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Точно тъйКакво значи да си умен![]()
за теб какво значи да си умен
![]()
![]()
За мен лично успелия човек е умен ......
А с колкото повече препятствия се е справил ... толкоз по-умен е![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
За мен умен значи да си адекватен и да можеш да се справяш в различни ситуации. Да си енциклопедия на факти които са неприложими не означава че си умен![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (24-03-2014), Новобранец (24-03-2014)
Едно е да си умен и да знаеш много неща, друго е да може да използваш тая информация.За мен умен значи да си адекватен и да можеш да се справяш в различни ситуации. Да си енциклопедия на факти които са неприложими не означава че си умен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Направо може и диплома за 2-3000лв да си купиш с доставка да вкъщи с еконт с опция провери преди да платиш................