губи се социалния елемент на ракиджийството тъй у къщи сам кът вариши предимно диалога с кмета и изобщо управлението
а нъл знаш - съединението прави силата
разделяй и владей
![]()
губи се социалния елемент на ракиджийството тъй у къщи сам кът вариши предимно диалога с кмета и изобщо управлението
а нъл знаш - съединението прави силата
разделяй и владей
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За какво му е да ходи у казана , кът може да препалва печката и да си му капе дневната доза у борканя![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
щот "по-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик"![]()
![]()
туй между другото е цитат от Светльо Витков
![]()
още бая таквиз мисли имаше изказани
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз и в двете не виждам повод за гордост, ама щом политик спечелил субсидия го казва.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е то когат го каза още не я беше спечелилбеше ми един от идолите през младежкия период на мене той
ама... сега може и да не е същия човек вече
![]()
Аз избирам второто"по-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик"
Да не ме знаят като за пиянде !!!
А аз да си поркам скришом![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Познай с тея философски прозрения до кът е стигнал![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ем бая напредемузикантин, поет, философ
па сега и дупетатин почти станал... коет е малко разочарование във връзка с предните три, ама сякаш не е много сигурно дъл е преминал от Тъмната страна
![]()
Той нали твърди, че на сайта си публикува винаги пълен отчет за всички разходи по получената субсидия ...
Радетел за пълна прозрачност твърди че е ..
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Той Сталин бил известен пияница, виж какво е станало заради него обаче.щот "по-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик" туй между другото е цитат от Светльо Витков още бая таквиз мисли имаше изказани![]()