ем ти си попаднал на примоция бря - две в едно - ман'кенки и Митьо Пищова![]()
пак мож да се благодариш, че не е три в едно - барабар с 'жакузито-макузито
![]()
![]()
ем ти си попаднал на примоция бря - две в едно - ман'кенки и Митьо Пищова![]()
пак мож да се благодариш, че не е три в едно - барабар с 'жакузито-макузито
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (23-03-2014)
Що не му каза че си трейдър и имаш нужда от яко коври![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Той след туй пиене, дет е употребил - кой знае за ко са му ...Що не му каза че си трейдър и имаш нужда от яко коври
Само излишни ангажименти ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Barabata (23-03-2014)
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
И ако ти замъглява съзнанието ..... не тъ мисляПък и алкохола ми действа като виагра![]()
![]()
Че днешно време по-вероятно да забиеш грешното парче![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
При употреба на алкохол при мен не се разкрасяват девойките![]()
Ае стига с тва пиене .........................
Някой днес отделял ли е време за форекса ?
Аз сега отварям платформата (и чакам сигнал за вход)
Тя графиката сама си ми говори , няма смисъл да я гледамНякой днес отделял ли е време за форекса![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не има си такива хора. Аз гледах за един където само купуваше ядене на жена си и протеини ! - направо си я угояваше
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.