Тотнъм са отписани вече ама с интерес ще гледам и аз мача![]()
Тотнъм са отписани вече ама с интерес ще гледам и аз мача![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Незнам само времето ще покаже.........................
Аз иначе не бях пускал еврофутбол повече от година (от този форекс не ми оставя време да ги мисля мачовете)
----------
Ц ц ц то кога станало 8ч
Изпуснах началото на мачовете така че май и днес ще пасувам![]()
Не че си бях харесал мачове....................![]()
![]()
![]()
да и аз така преди да почна с форекса 2 години само с мачове се занимавах и стратегии изграждах ама е по трудно и от форекса тука поне като се очаква движение не смъкват коефицента а там като играят Барса с някой слаб коефицента става 1.15![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е ти тука като си печелиш така всекидневно какво да ги мислиш толковасамо за удоволствие колкото да си в играта
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Гузен негонен бяга!говорех за колегата л1914 , но и ти щом се препознаваш и за тебе
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Наистина хазартни игри ми се виждат доста по-трудни....................
Иначе слушал че има хора които се издържат само от Еврофутбол или казина, но аз лично не познавам такива![]()
да и аз знам за един тука от квартала че доста пари направи от еврофутбол ама де да знам дори и да има такъв вариант ми изглежда доста по-трудно и от форекса
опитвам се да изкарам някой и друг пип ......................Гузен негонен бяга! говорех за колегата л1914 , но и ти щом се препознаваш и за тебе
И на мен ми се струва еврофутбола по-труден от форексада и аз знам за един тука от квартала че доста пари направи от еврофутбол ама де да знам дори и да има такъв вариант ми изглежда доста по-трудно и от форекса![]()
.................................................. ........
и аз преди форекса залагах на мачоведоста години се занимавах с еврофутбол, но сега наистина нямам време за него .................................................. ....