Никой не твърди обратното, аз дори като го казвам това обикновено няма много съгласни![]()
Никой не твърди обратното, аз дори като го казвам това обикновено няма много съгласни![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хазартно зависимите, вярващите в голямата сделка , няма как да ти повярват.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Знам, както и всички новаци, на които 10% риск им звучи дори малкоНо реалността, е че 30% месечно с нормален риск се постигат много трудно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами новаците, ако носят глави не само за равновесие ще си намерят пътечкатата, другите ще му викат хоби, или ще се откажат или ще си карат по една пътечка и така, всеки си прави сметката има ли смисъл, удовлетворява ли ме финансово или ще си залагам заради адреналина и т.н.
От друга страна не може и с риск 10% да очакваш да оцелееш особено дълго и така се достига до план сътворен на база здрав разум.
А Олегчо и 100 пак си влизате в оня спор без край, приемете че всеки един от вас си има негова си пътечка дето му е комфортна.
Нищо не съм казал за 10%, само потвърждавам думите ти, че с нисък риск, не може да има голяма печалба
А колкото е по-малка печалбата, толкова повече време трябва, а пък тя печалбата не е гаранция и не е константа каквото е времето....та така![]()
Това май не беше спор, просто констатация, че големите печалби стават с голям риск самоИ големите загуби също...