"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Не знам дали се разбрахме, след като показваш резултати увеличаваш капитала, не говорим изобщо за малки сметки, а за това че трябва да стават големи право пропорционално на възможностите на търгуващия ги![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз действам така три сметки, печалбата се дели на три 20 процента остава към капитала, 40 процента се тегли за харчлък, 40 процента, спестени.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
20% за реинвестиране е прекалено малко за мен, растежа към по-големи цифри се забавя страшно много.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен си ми е ок, такъв да ми е оборотния капитал.
Да не забравяме, че за някои е просто страничен доход и хоби .
Няма как погледа да не е различен![]()
Както и да го въртим с 200-300- 500 долара не могат се изкара прилични пари дори и за издръжка.