Не ти противореча, не съм против бонукса от инстата, но не мисля, че има развитие, стоейки си само на него.
Не ти противореча, не съм против бонукса от инстата, но не мисля, че има развитие, стоейки си само на него.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зависи какво разбираш като развитие. Търговия с 1-2лота не е шега работа. Бих казал, че си е доста сериозно развитие дори. Аз ги приемам тези пари напълно сериозно![]()
Да има психологичски момент с обемите, но едно си е бонуса и да гледаш 200-500 долара срещу теб, друго е когато е с твои пари, колкото и да ти е сериозно отношението към бонуса.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е аз не вярвам някой да иска да си седи само на бонусни , поне не за хората които искат да се занимават основно с това. Но както и да го погледна е нещо което няма аналог - дават ти бонусен капитал от писане, на каквото ти дойде на акъла и после можеш и да изкараш и да си имаш повечко джобни - примерно![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Няма разлика при мен. Сериозно ти казвам
Повечето хора не им пука, но аз не съм така.
----------
И почти никой нямаше да изкаше да работи във фондовете и брокерите, ако логиката беше вярна.Е аз не вярвам някой да иска да си седи само на бонусни , поне не за хората които искат да се занимават основно с това. Но както и да го погледна е нещо което няма аналог - дават ти бонусен капитал от писане, на каквото ти дойде на акъла и после можеш и да изкараш и да си имаш повечко джобни - примерно
Всеки предпочита да рискува чуждите пари, щото накрая ще си прибере комисионните, а клиента е подписал, че е съгласен да му изгубят парите.
И това е така, но аз дори нямах предвид този момент. Това, което искам да кажа аз, е че никой няма ти позволи да теглиш значими суми от бонусна сметка, по един или друг начин все дотам ще се стигне. Едно е да се теглят по 100-200$, които брокера така или иначе е предвидил, съвсем друго е на няколко пъти да пробваш да изтеглиш 2-3к.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе щом на 500$ по няколко пъти на месец не правят проблем, значи не е чак такъв проблем си мисля аз.И това е така, но аз дори нямах предвид този момент. Това, което искам да кажа аз, е че никой няма ти позволи да теглиш значими суми от бонусна сметка, по един или друг начин все дотам ще се стигне. Едно е да се теглят по 100-200$, които брокера така или иначе е предвидил, съвсем друго е на няколко пъти да пробваш да изтеглиш 2-3к.
Пък който може да изкарва повече, толкова по-добре за него![]()
Добре ще е , но от страни ще изглежда ненормално за други хора и те също ще искат![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.