Може нещо да си правил![]()
![]()
инък ку си теглил прекалено много , тъй е .....
![]()
набиваш се на Учи
![]()
Може нещо да си правил![]()
![]()
инък ку си теглил прекалено много , тъй е .....
![]()
набиваш се на Учи
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
еми преди това имах ,,непочтенни сделки,, сигурно е за това сега трябва да градя имидж и дано по-бързо стават нещата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То той може при друг брокер да е търгувал новините, където е нямало проблеми, при инстата не е хубаво на новини да търгуваш.един приятел ми е разправял легенди как е лапал от новините добри печалби и е нямал проблеми ама както казваш сега вече яко стегнациялошо иначе добри пари се правят
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При бенча съм имал такиз екстремни изживявания![]()
и ич нищо, нито режат, нито нищо
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еми то май само инстата реже профита от новините, при други не съм срещал. Но пък при инстата спреда не се разширява.При бенча съм имал такиз екстремни изживявания и ич нищо, нито режат, нито нищо
на мен не ми се е случвало и да режат дажесамо изпълнението на сделките става все по-зле и по-зле
туй вече предполагам го има при други брокери бая
![]()
![]()
Как така ти изпълняват сделката все по-зле и по-зле ?рекотиране ли или нещо други ?
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
разтеглят , рекотират на новини изобщо става страшноама такива са реалните условия
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
ако не надвишаваш 10 % печалба от сметката нали няма проблем.................................................. .................................................. ............................................