И аз на мнение че ако пиеш бира само си пикаш на парите.Биричката и винцето са у категория плодови сокчета ,
Но от домашно вино може доста яко да се наковеш иначе купешките са плодови сокчета
Има си и добри купешки , дето тъй след втората чашка почваш да се усмихваш![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
реално погледнато бирчока и винцето не им се тургат акцизи за алкохолтъй че всъщност може и да излезе, че спестяваме по някой лев когат пивтуним от тях
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и на казана е тъй бе , то да мислиш че всичката ракия се записва и отчита![]()
![]()
![]()
пишат 5 , варят 50 .......
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Аз съм почитател на биричката. ако има някой да ми налива и една скаричка да пуши. пей сърце. може до пенсия да откарам така.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
то зависи и на коя графика търгуваш ако си на дневна малко време ще се отделя
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако си на дневна, само по 2-3 погледа на ден сутрин кът стана, на обед и преди лягане след това. през другото време коментари и ровене из форума![]()
Аз и аз съм така. търгувам от Н4 нагоре. и хвърлям само по едно око отвреме на време. особено и като през деня като съм на работа. няма как.
и аз работя 2 на 2 де но при мене го има и това че резултатите ми се подобриха като минах на дневна сигналите са по ,,чисти,, по-малко са сделките но нали важното е да има прогрес