Тя ги напуска, даже по няколко пъти едно и също, но май в някаква нейна тема си отвори ...
Там Сидуси, Ичимокута и бла-бла други тарикатий ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
не се занимавай с тез индикатори няма да ти свършат работа
Сидус е индикатор който се прерисува не ти трябва въобще ,Ичимокуто е вграден във платформата може да го видиш
ако толкоз искаш индикатор дето да ти показва посоката без да си мени сигнала през 2 бара кажи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сидуса наистина се репейнтва но тъй като колегата infesta има голямо желание да го има
ето и линк с индикаторa............................... ..................................
http://codebase.mql4.com/5150
Аз не го ползвам, но на него дано му бъде от полза![]()
Ми за тази работа си има плъзгащи средни, няма смисъл да се усложняват нещата според мен.ако толкоз искаш индикатор дето да ти показва посоката без да си мени сигнала през 2 бара кажи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз ползвам ема само и ми е достатъчно. 2-3 плъзгащи средни макс.
Много е важно на какъв времеви фрейм ще търгуваш. Лично аз имам няколко графики и на всяка има различни еми и други.
да то е ясно че относно целите на търговията си ползваш различни фреймове или набор от фреймове за да си изградиш точно представа за ситуацията - примерно като 3 екрана на Елдер
но защо ползваш различни еми![]()
Така е, индикаторите са само помощни средства, трябва да може да разчиташ цената, няма как иначе.реално погледнато всички индикатори са производни на цената
и по принцип би трябвало да служат повече при анализи и потвърждение отколкото да се ползват за сигнал за вход