“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Така ежените със социално слаби мъже не ходят
първо парата , после идва жената
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Еми да нали има една такава приказка: "Можеш да загубиш много пари докато гониш жени, но никога няма да загубиш много жени докато гониш пари" - нещо от този сорт беше
Последна редакция от Новобранец : 14-03-2014 на 13:52
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ти си отличник за теб не се и съмнявамама другите да му мислят , че часовника тиктака и малко остава да затворят пазара
Обикалях по доктори и късно седнах на компютъра, но и преди обяд е имало хубаво падане на евро/йена и паунд/йена (аз хванах дългите)
А иначе има достатъчно време до затварянето на пазарЯ
Е за който го може има най-вероятноаз преди няколко часа разбрах , че е петък , а мислех че е четвъртък
и ти като мен, миналата седмица в събота, ставам в 8 сутринта и почвам да правя анализа си на евро/йена
по едно време ми светна, че няма пресни котировкии пазара почива
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е аз съм объркал , понеже всеки ден си записвам разни неща и съм писал четвъртък и от там е дошло объркването. Но не е за първи път човек да се обърка кой ден е![]()