Ако напрежението покрай кризата с Украйна не понамалее , като нищо ще прехвърли и 1400 . На всичкото отгоре и нещата при китайците зациклят нещо .
Ако напрежението покрай кризата с Украйна не понамалее , като нищо ще прехвърли и 1400 . На всичкото отгоре и нещата при китайците зациклят нещо .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
rolld (13-03-2014)
Якоооо много яко има и акули,има и косатки, в има и патки в тоя шарен свят има най различни шматки
–––––––––––––––– ––––––––––––––
----------
моите съболезнования, имам представа за какво говоришИ все пак зависи от ресурса. И ако си с добър спрямо него обем в сделката и що годе си преценил входа да не хванеш дънце или връхче накъдето не трябва не виждам бог знае какъв проблем.
За жалост аз на бонусната съм се изхвърляла с много големи обеми, направо огромни (на златото) без да му мисля много-много, което го отчитам като грешка естествено. Всъщност грешката е че не съм ги затваряла докато са на печалба или малък минус, че с такива големи обеми наистина трябва да сме много внимателни.
----------
Оттук вече мисля да прави BIG correction, даже потръгна вече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (13-03-2014)
А така - и аз нещо такова предполагам, дай боже, най-после да изгрее слънце и за късите, да понаваксам загубата от вчера (че вече имам 3 нови къси уж от върха горе-долу) и да стигне поне 1350/55 - нивото на пробива и горна граница на рейнджа от миналата седмица. И до там да стигне като за начало пак добре. Обаче не го виждам да е днес, най-рано утре.
Днес най-много да изрисува вечерната звезда, по-скоро доджи най-обикновено.
Пп: Днес 1360 да стигне като дъно ми се струва нормално.
Последна редакция от Eli2356 : 13-03-2014 на 15:06
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Aa a не бързай да отписваш днеска мариА така - и аз нещо такова предполагам, дай боже, най-после да изгрее слънце и за късите, да понаваксам загубата от вчера/оня ден (че вече имам 3 нови къси уж от върха горе-долу) и да стигне поне 1350 - нивото на пробива и горна граница на рейнджа от миналата седмица. И до там да стигне като за начало пак добре. Обаче не го виждам да е днес, най-рано утре.
Днес най-много да изрисува вечерната звезда.
16:00 часа дей и то още има време за раздвижване
ПП като се има предвид графиката ,която гледаме по-сериозното раздвижване наистина би трябвало да е утре
някой път съм мноо прос![]()
Последна редакция от rolld : 13-03-2014 на 15:34
Айдеее пак направи правилните изводи .самокритиката винаги е полезна
Дей, найт, аз го гледам на дневна и възможните нива ги преценявам що годе обективно надявам се. Е ако го смъкнат и повече от 1360 естествено ще ми/ни е добре дошло.
Да обобщя (да има после и аз за какво да се критикувам) : сега съм с 4 къси на златото (могат да бъдат затворени с нулев стоп) и една минимална пробна къса на еврото, че там очаквам голям спад (чисто технически) от една линия на месечна, дето се сбори с нея днес.
Пп Може да го смъкнат и до 1356 днес като макс надолу, макар че не ми се вярва чак дотам. Утре по може.
Последна редакция от Eli2356 : 13-03-2014 на 15:40
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е е да то еврото нали му се води горна граница за последния рейндж златю ше му видим движенията то някаквъв рейндж ще да е отивам да правя салата
Да ти е сладко. И на мен ми е време нещо да сложа в устата си.. Сега ще изслушват разни "номинации на Фишер, Брейнърд и Пауъл от Банковия комитет към Сената на САЩ" - дано ги преслушат положително за долара, поне до 1360 да падне, че пак взе да се ослушва.
Утре е петък и може да търсим петъчна корекция...... Миналия петък хубава корекция направи!А така - и аз нещо такова предполагам, дай боже, най-после да изгрее слънце и за късите, да понаваксам загубата от вчера (че вече имам 3 нови къси уж от върха горе-долу) и да стигне поне 1350/55 - нивото на пробива и горна граница на рейнджа от миналата седмица. И до там да стигне като за начало пак добре. Обаче не го виждам да е днес, най-рано утре.
Днес най-много да изрисува вечерната звезда, по-скоро доджи най-обикновено.
Пп: Днес 1360 да стигне като дъно ми се струва нормално.
За дес не съм много оптимистично настроен за късите но на курса едва ли му е до моите очаквания...
п.п. Аз само споделям.
Като е изнанагорен тренда обикновено средата на келтнеровия канал го спира първия път като го докосне на Н4 и сега същата история. Да видим докога и накъде ще се чуди тоя път, само да не реши да ходи първо до 1376,45 преди надолуто, че ми писна... А ти би трябвало да си доста радостен тия дни, обаче ако търгуваше злато - гледам и среброто се покачило, но малко в сравнение със златото, поне колкото да си затвориш губещите дълги надявам се, за които се оплака оня ден.
![]()