този отбор може да ти скрие токата.................................................. .................................................. .................................................. .................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва да направите тема със заглавие 18+ само за възрастни , ама питайте преди това , може да трябва да се влиза само с парола в темата
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
malivatha66 (12-03-2014)
Съгласна съм за спортуването!да поне за тонус, че иначе ставаш отпуснат като дробтрябва да се сменят графиките на форекса поне с 30 минути спорт
................................
----------
този в среда е Борад , не го ли знаеш , много голям човек.................................................. .................................................. ......................................
----------
тук нещата пак станали за червена точка докато ме нямаше.................................................. .................................................. ..............................
Знам кой е Борат, но понеже колегата е споделил негова снимка и аз питам дали прилича на него или с него се оприличава.. имаше причина сигурно да избере точно неговата снимка!
А за червената точка не съм виновна аз... колегите тръгнаха натам!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то0я отбор може да ти скрие топките ако питаш менелеле мале влезнеш ли да играеш в такъв мач може да има някоя контузена девойка
Тези момичета ще трябва да ги изнасят на креват от терена ако съм съдя , ама той Ювето е по съдийството
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Еми трябва да го питаме може и да е свирил на такива мачове или поне подобни
Женския футбол си е интересна работа, всеки момент някоя като вкара гол може да се развълнува прекалено много и да си свали тениската, както понякога празнуват мъжете.![]()
И да спреш, мускулите имат памет казват.Освен ако спреш за много много дълго време - тогава няма как да не усетиш разликата, но е важно поне умерено движение да има поне като стандартното ходене 5 км на ден, малко домашна гимнастика и от тоя род - това като минимум.
Иначе разликата веднага след спиране на интензивни тренировки е безспорна , и аз съм тренирала туй-онуй, та от опит...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz