някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
На графиката виждам няколко неща:
1. Последното низходящо движение е 5-ца, т.е. импулсът е надолу. Дългата ти сделка предполага, че или смяташ, че е започнал възходящ тренд или отиграваш корекция, но нейният евентуален потенциал е малък.
2. Входът ти е в 5-та вълна, което предполага близък край на първоначалното възходящо движение и евентуална негова корекция, т.е. може би е малко ранен.
3. RSI е с низходящ екстремум, т.е. много е вероятно цената да направи ново дъно.
4. Слагай стопове. Виждам ниво оцветено в червено, не стоп![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
дам корекция е на импулса от преди малкодаже на м1 корекцията за сега се държи на 61.8 фибо
и така като я гледам на м1 е 5 вълни за а, 3 за б и 5 за с и в момента е на 61.8 фибо![]()
Да, но не забравяй, че той може само да те ориентира за евентуалния край на движението. Бройката на вълните са по-важните. Движението трябва да има завършен вид. Ако няма такъв, вероятно ще продължи в предишната си посока, за да се завърши.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
естествено, че ще се набляга на вълнитеиндикатора си е така за красота на графиката
![]()
![]()
![]()
Дневна
Н4
поздрави сорос!
незнам дали търгуваш договорите за разлика на американските индекси и по специално nas100(поне не съм виждал в постове те ти анализи на въпросният индекс), но ми се иска ако имаш време да хвърлиш едно око на това което съм постнал.
ако можеш да ми кажеш какви са ти вижданията, и дали поне малко от това което мисля е правилно.
благодаря предварително!
поздрави Теодор Драганов.
п.с. Малко след като започнах да се занимавам с търговия, и в началото не мислех да обръщам внимание на индексите, защото форекса е доста по-динамичен, но ми прави много добро впечатление, че при договорите за разлика на индексите, като тръгне в една посока и доста добре върви, бавно ама върви. Според мен и вълните са доста по-лесно откриваеми/ясни. При моят брокер марджина който се изисква за търговия с нас100 е 25$ за най-малката позиция, което за мен е доста поносимо защото сметката ми е малкаи е единственият индекс, който в момента имам възможност да търгувам. Имам позиция продажба която е с параметри 2545 и преместен стоп 2537, за момента имам профит от 30% от сметката което е повече от прекрасно за мен, но това е за сега, утре пазара ще ми земе една част
но това са подробности
искам главно да ми покажеш къде бъркам в анализа си и се пак акко не те затруднявам да споделиш вижданията си!
Благодаря оше веднъж!
draganov.t, поздрави.
Не бях влизал в темата си тези дни, затова чак сега видях новия ти пост. След малко ще разгледам NQ100 и ще се опитам да отговоря на въпросите ти. Досега разсъждавах върху eurusd. Първо ще публикувам неговия анализ, след това ще се захвана с NQ100.
eurusd- w1,d1,h4,h1,m30 На графиките се виждат какви са очакванията ми за валутната двойка, като и при двата сценария те са за скорошно приключване на низходящото движение и за началото на възходящо. А самото възходящо как ще се развие, като по-плитка или по-дълбока корекция, ще се разбере на по-късен етап. Не мисля да бързам с вход за дългите, а и когато му дойде времето, ще влизам с близки стопове.
Uploaded with ImageShack.us
Дневна
поздрави сорос!
незнам дали търгуваш договорите за разлика на американските индекси и по специално nas100(поне не съм виждал в постове те ти анализи на въпросният индекс), но ми се иска ако имаш време да хвърлиш едно око на това което съм постнал.
ако можеш да ми кажеш какви са ти вижданията, и дали поне малко от това което мисля е правилно.
благодаря предварително!
поздрави Теодор Драганов.
п.с. Малко след като започнах да се занимавам с търговия, и в началото не мислех да обръщам внимание на индексите, защото форекса е доста по-динамичен, но ми прави много добро впечатление, че при договорите за разлика на индексите, като тръгне в една посока и доста добре върви, бавно ама върви. Според мен и вълните са доста по-лесно откриваеми/ясни. При моят брокер марджина който се изисква за търговия с нас100 е 25$ за най-малката позиция, което за мен е доста поносимо защото сметката ми е малкаи е единственият индекс, който в момента имам възможност да търгувам. Имам позиция продажба която е с параметри 2545 и преместен стоп 2537, за момента имам профит от 30% от сметката което е повече от прекрасно за мен, но това е за сега, утре пазара ще ми земе една част
но това са подробности
искам главно да ми покажеш къде бъркам в анализа си и се пак акко не те затруднявам да споделиш вижданията си!
Благодаря оше веднъж!
Аз също го търгувам след като си намалих доста сметката, а много ми допадат индексите
След Дакса и Дауджонса този ми е много труден и муден ...напред назад ...постъпателно-възватни движения ...но все пак
му хващам посоката, доволна съм
А забравих да кажа за посоката и аз съм на това мнение![]()
Последна редакция от albagpipe : 27-05-2012 на 11:21