Мит е и това, че на всички им са случват тез убавинки ...
И за там си има избрани ресори и люде ...
Масово другите само слушат по тв-то, че са били получили бонус ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Зависи в какъв екип и на какво работно място попаднеш. Ако вземаш например 450 лв. и имаш непрестанен контакт с хора и пари (такива са повечето длъжности), които те мразят само защото си на държавна работа, по-добре ще се чувстваш на частна работа, където могат и да те уволнят, могат и да не ти платят, но поне заплатата номинално е с 200 лв. повече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе може да иска да си се скатава, но като им спуснат нормативите и им се накарат после, че не са ги изпълнили и почнат да ги карат да си плащат от собствения джоб консумативите и пътните и ремонтите на служебните коли, пък те когато можели тогава щели да им възстановят парите, малко се сепват като че ли даже и некадърницитена такива изпълнения към държавни служители лично съм била свидетел напоследък..
Иначе назначенията са според зависи - може и тако, и вако - както виждаш бъдещата "колежка" даже "не е и очаквала да я назначат."
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Абсолютно същата работа, нищо по различно ... за мода имам предвид ...Нещо като с новия ни модератор - уж безплатна работа, пък... филтъра сработи накрая.Ми не съжалявам да ти кажа. Може и да е имало после разни скрити премии, знае ли се, ама да са ги казали навреме... всъщност длъжни са да ги кажат, но ако са за свои хора местата, така или иначе ще направят всичко възможно да откажат/игнорират останалите кандидати. Сега гледам обявяват заплатите още в обявите, но пак ми се струват малки.
Да малки ги обявяват заплатите, но реално на други се започва в повечето случаи, просто ти трябва малко вътрешна информация при кандидатстването ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ем те админите нъл ужким вземали били бонбонукс все едно на реферален принципдемек на процент от наште изприказваните глупости... то по други начин не може и да се обясни ситуацията тука де
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе с тия "Господари на ефира", скрити камери и белязани банкноти смее ли вече някои...Тук-таме може и да смее де.. по малко.. А бонуксите по нова година доста оредяха последните години, ако ги има въобще са само за избрани по високите етажи (пак от лични наблюдения го казвам), откак ни склещи кризата уж, то не че ние не сме си в криза от 20 години, ама така е думата...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тъй де, за туй говорим, ... ма не го споделят при началните условия на кастинга ...
даже се отрича официално ...![]()
Ха ха... уумен си си ти - пак измъдри адекватно обяснение.Знае ли се, може и наистина да е така като се замисля и аз.
Това за рефералния принцип си е така от край време, само не се знае и за новия мод ли важи. Не че ни влиза много в работата де...
![]()
ем нормално да не го споменаватдаже предлагам и ний да спрем да го обсъждаме
а и все пак се търси човек работа да върши, не да взема допълнителни бонбонукси
![]()
Eli2356 (09-03-2014)
Убаво тогава, няма да гледаме на другите по канчоците ...
Аре бързо обратно у темата - Я кажете колеги, нужно ли е икономическо образование ... Част 2 ...?
Да почва дискусията - сега ...