всеки си има право на избор щом пипне парата от бонусакво да ги прай
значи за тоя 1.5 спред се регистрираш кат реферал на тез играчи дето го предлагат и спечеленото над бонуса го прехвърляш в тази сметка
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно така, и няма значение дали сделката ти е била на минус или на плюс затворена ....
Просто автоматично ти възстановяват по сметката според изтъргувания обем половината спред ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Да..само не трябва сделката да е затворена на нула , поне един тик разлика трябва да има и трябва да се стремиш да имат 5 мин , че може да те махнат от програмата
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
не спечеленото го тегля и си харча имам си реален акаунт отделноне може всичко да се инвестира във форекса
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нещо нищо не разбрах-какво правиш за да ти върнат част от спреда....![]()
Трябва да се регистрираш под тези с рибайтите , като преди това си отвориш сметка в инстата през техния линк и после всичко е автоматочно, но това ако си решил да си вкарваш пари там или да търгуваш с печалбата от бонусите
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
bobi3x (09-03-2014)
е ако си решил наистина да търгуваш с печалбата от бонусите това е най-добрия вариант спреда е двойно по малък а това е супер особено ако отваряш по много сделки![]()
Е да ама не можеш да скалпираш там , хубаво е за хора което пердашат големи обеми и не до там толкова големи , понеже ще си спестят половината разход за спред
да така е но аз мисля да си дърпам парите от реалния и да действам само с бонусарката няма смисъл от 2 акаунта
И като работиш и с по-нормални обеми си стават пари ...
На лотче са ти $15 на сделка, не са за пренебрегване ...
За истинско лотче де, не за инстовото ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
batdino (09-03-2014)