" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
да до колкото знам бяха безплатни тея семинари..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те тия Телетрейд нали бяха руска компанияПо едно време имаха масова рекламна кампания с безплатни уебинари, училище за милионери и какви ли не глупости, само и само да се регистрираш за нещо - след което започва тормоз по телефона докато не им теглиш една и спиратАз гледах един три дневен уебинар, не че ми помогна но ми насочи вниманието към валутната търговия и останалото аз си търсих и набавях инфо
и оная красавица Анна Блогина работи там , гледал съм я в тубата много готина
виж ако тя доди да изнася тука лекции може и да са излъжа да отида на семинар заради нея
но пари не давам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз само на един семинар съм ходил и честно останах разочарован от нивото на хората там ,както и на тоя дето го водеше![]()
![]()
То сега едва ли се е променило нещо , скоро бях гледал клип на един ..... уш добър ,а пак бозави работи![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
1 седмица безплатно и после 2 срещу 160 лв. Освен стандартните тренд, фигури, свещи и няколко техни стратегии, които не са съвършени но като се пипнат дават добър резултат. Също преди това не знаех как да си сметна коя двойка колко маржин ми ангажира и при различните двойки всеки спечелен /загубен/ пипс колко долара ми носи /взима/.
Да не си ходил на тия Трейдъра, дето ги организира от време на време ...
Скоро май пак се коментираше, че са правили ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
еми добре че поне си научил полезни нещапоне е имало някаква полза
На бенча ходих , едно младо мекере го водешемисля че от Варна беше ......но преди доста време беше , може би 5 години
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.