Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (07-03-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това дали е вярно![]()
Според много проучвания, женените мъже са по-добри трейдъри от неженените. Но знаете ли кои са най-успешните – жените. Жените умеят много по-добре да контролират риска и не са толкова самоуверени, за разлика от мъжете. Те са много по-организирани, правят план и което е по-важно – следват го, а и по-лесно си признават, ако са сгрешили.![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (07-03-2014)
infesta (07-03-2014)
.................................................. .................................................. ..Това дали е вярно![]()
Според много проучвания, женените мъже са по-добри трейдъри от неженените. Но знаете ли кои са най-успешните – жените. Жените умеят много по-добре да контролират риска и не са толкова самоуверени, за разлика от мъжете. Те са много по-организирани, правят план и което е по-важно – следват го, а и по-лесно си признават, ако са сгрешили.
Кой вярва на тези шльоковици![]()
Неееее, поисках изтриване чак като я бутнаха долу
не аз пожелах да я свалят...и ако се сваляха или двете или никоя ...да размисли модератора, дали е прав и да отвори нова женска, където лично аз няма нито кафе да сервирам
нито манджи ...дори и сделките си преди съм пускала ...но те се губеха в навалицата ...![]()
обезцени се женската темапък мъжката държи цена
.................................................. .................................................. .................................................. ............
Това наситина е дискриминация................Неееее, поисках изтриване чак като я бутнаха долу
не аз пожелах да я свалят...и ако се сваляха или двете или никоя ...да размисли модератора, дали е прав и да отвори нова женска, където лично аз няма нито кафе да сервирам
нито манджи ...дори и сделките си преди съм пускала ...но те се губеха в навалицата ...
Не съм влизал в женската тема, но според мен няма с много да се различава от тази (як спам)