Хе ,че поспри се малко де .
Те ако пак ще ти заверяват отново сметката ти за какво си им
Идеята е друга
Даваш си основната парола и номера на акаунда и аз или някой друг ти го управлява за примерно от месец
Като изтече периода, ако акаунда е занулен ти пиеш една студена вода щото си си изгубил парите а аз пия друга студена вода щото съм си изгубил времето с тебе да ти управлявам акаунда
Ако спечели печалбата я теглиш ти ,и ми привеждаш половината.
Ако не ми приведеш половината ,аз пия една студена вода и повече няма да ти управлявам нищо.
Ето така е справедливо ,според мен и не ти трябват никакви допълнителни опции за това
Просто въпрос на взаимно доверие
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
http://dox.bg/files/dw?a=8465fa1cf5Някой ако иска да го изпробва
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
няма ли друг начин за качване на фаилове?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Георги тоя Дox как бачка бре.Качи файла тук
http://dox.abv.bg/files/share
От докса взимаш линка, и го постнаш на онова синьото, кръгло, дето като прекараш мишката по него, излиза надпис "Вмъкни линк".
качих един файл ама се бях логнал в пощата си когато го качвах
След това дадох връзката но човека каза че нищо няма на тази връзка.
Да не би да трябва да го качваш без да се логваш в абв и тогава всеки ще може да го тегли
Хе хе Фар турбо ,това е класика, бравоhttp://dox.bg/files/dw?a=8465fa1cf5Някой ако иска да го изпробва
От къде го довлече
Надявам се ,че не си го намерил нейде ,от където котето все носи нещо мръсно в къщи![]()
Pavel, ако файла е на компютъра ти , първо го архивирай в зип формат след това под екранчето бърз отговор натисни бутона разширен преглед и ще ти се отвори наново страницата отдолу има бутон управление на файлове кликаш на него и ти дава да качиш файл от компютъра ти това е
Сакс, при мен докса, ако съм се логнал и качвам файлове над 50Mb реве, излизам си от пощата и тогава е съгласен да качва, колкото искам. И после пускаш линка за сваляне, който дава.
едно хубаво индикаторче..............AbsoluteStrength_v1.1.zip
И понеже съм нов!!!
Някой може ли да ми обясни какво е това Accumulated bonus: 0.60 USD и какъв смисъл има ?