Това е ли е достатъчно условие да те одобрят теб ...?дори и комисията не може да Ви отреже, тъй като няма други кандидати!
Че нямало други кандидати ... Смях в залата ... ти тука ли живееш или на друга планета някъде витаеш ...![]()
Това е ли е достатъчно условие да те одобрят теб ...?дори и комисията не може да Ви отреже, тъй като няма други кандидати!
Че нямало други кандидати ... Смях в залата ... ти тука ли живееш или на друга планета някъде витаеш ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Тук си живея.. причината, поради която ги казвам тези неща е, защото съм разглеждала програмите и съм ги учила в УНСС! Аз не мога да кандидатствам, защото нямам фирма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами защо не си отвориш фирма ...
Какво те спира, след като така стоят нещата, както си ги проверявала ...?
И аз съм учил там, ... и в МЕИ-то също, и аз тук живея ...
пп. пропуснах и СУ-то ...![]()
Последна редакция от Emil Enchev : 07-03-2014 на 13:38
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Интересно. А може ли да ни посочиш такива програми, по които можем да кандидатстваме, без риск да ни отрежат?
Аз не съм запозната и ми е много любопитно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми мога да ти кажа, че програмите всяка година се менят, трябва просто да се следят - има адски много информация! Има консултантски фирми, които услуги се заплащат - които помагат с подготовката на документите, за д абъдат изрядни! Има отделна и безплатни консултативни центрове във всеки град... Стига да искаш да намериш информация, можеш!
ivaceda (07-03-2014)
аз съм го писал и друг път-статистика за тях в България е че на всеки 20 години се удвояват....7-8 години е малко, но след 20 години сигурно ще сме на ръба защото ще има 2 милиона цигани .....после всичко се случи много бързо
----------
по 3 и 4 деца средно едва ли ще се върнем, дори да имаме и европейски доходи, тук вече нещата не опират само до финанси ,но и до начин на мислене
----------
да точно в десяткатаИ сега голяма част от българите са с по две деца, а за повече им пречи факта, че могат да мислят ...................................................... .................................................. .................................................. ...............................
Еми в момента се занимавам с прекалено много неща и не искам да си отварям фирма.. но за хората, които имат развит бизнес - могат да се възползват от превилегиите на ЕС финансиране!
Т.е. ти в момента получаваш толкова доходи, че отказваш едни въздушни кинти ...
Така ли трябва да те разбирам ...?
Еми изкарвам си толкова, колкото искамТака да го кажем.. а никой не говори за въздушни кинти... ти тези пари от ЕС ги получаваш, за да развиваш бизнеса си
![]()
lideto000 (08-03-2014)