От сръчни момичета се нуждае света , не само да се гримиратнавремето в Германия все машинописки е имало, може някаква връзка да има
![]()
От сръчни момичета се нуждае света , не само да се гримиратнавремето в Германия все машинописки е имало, може някаква връзка да има
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Наистина е по-добре тук да влагат усилията си , отколкото да клюкарят с МОЛ-аМоже и да ги реализират , жените са по-дисциплинирани от мъжете което за форекса им е голям плюс - стига да не им доскучае де
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако им доскучае си намират както винаги нещо друго - като занимание имам предвид
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Не само, че жените сме по-дисциплинирани.. по-принцип сме и по-интуитивни и по-стриктни и по-изпълнителнии не витаем в облаците ( освен , когато сме влюбени)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тази малка слабост може да провали всичко - ние мъжете винаги сме здраво стъпили на земята и сме реалисти (поне някой от нас де) , а че сте по-по-най е ясно
Но тази суха материя не е много харесвана от жените, въпреки големите перспективи![]()
Ще напиша тук за един куриоз, една колежка ми го сподели: свекърва й , миналата седмица сънува 6 числа става и ги записва , пуска тото, числата излизат и започва да се радва че има 6-ца.....тогава вижда че нейния фиш е за 6 от 49 , а числата която тя гледа са от 6 от 42 ...
----------
когато сте влюбени няма много да се впускате в търговия ,че да не стават грешки.................................................. ..................................................
Ще напиша тук за един куриоз, една колежка ми го сподели: свекърва й , миналата седмица сънува 6 числа става и ги записва , пуска тото, числата излизат и започва да се радва че има 6-ца.....тогава вижда че нейния фиш е за 6 от 49 , а числата която тя гледа са от 6 от 42 ...Този не го знаех, бях чувал легенди как някой пратил друг да му пусне тото, но другия не отишъл или забравил - а числата излезнали , но това е нов лаф явно
П.П. А ако е вярно![]()
Аз това нещо и като виц съм го чувала.... аз на това викам карък!!!Ще напиша тук за един куриоз, една колежка ми го сподели: свекърва й , миналата седмица сънува 6 числа става и ги записва , пуска тото, числата излизат и започва да се радва че има 6-ца.....тогава вижда че нейния фиш е за 6 от 49 , а числата която тя гледа са от 6 от 42 ...
----------
когато сте влюбени няма много да се впускате в търговия ,че да не стават грешки.................................................. ..................................................
![]()
Това във връзка с досега коментираните качества на жените ли го споделяш ...?Ще напиша тук за един куриоз, една колежка ми го сподели: свекърва й , миналата седмица сънува 6 числа става и ги записва , пуска тото, числата излизат и започва да се радва че има 6-ца.....тогава вижда че нейния фиш е за 6 от 49 , а числата която тя гледа са от 6 от 42 ...
Язък за хвалбите ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
infesta (07-03-2014)
Вие мъжете изобщо не сте стъпили на земята.. Произхода ви е от Слънцето и затова много по-често витаете в облаците!![]()