Фабрично машинките са настроени да дават определен % от оборота (около 40% ако не се лъжа)
И като ги скопят те дават двойно по-малко ................................![]()
![]()
Е,аз говоря от преди 4-5 години , поне тога така бяха нещатаЕ ама на кой му се занимава фишове да пускапък и там малко социално , я кафенце ,я лафче .....
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Бет365 си бачка. При мен по едно време не щеше да отваря Унибет, но сега пак го отваря.
Разликата в коефициентите между Еврофутбола и тези букмейкари е доста голяма
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Даже може машинките ич да не пускат печалба , тез схеми ги има още от преди 100 години![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде ли не съм се мотал и до никъде не стигнах , само си пропилях парите![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
у онлайн казината кът че ли имаше някакви бездепозитни бонбонуксидемек някой ку много се мисли за майстор може и без да пропилее лев да пробва
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз знам че на такива рулетки не е хубаво да се играе, ако само залагаш![]()
Просто машинката ще те обере ..................................
----------
Давай линк куре , че трябва диверсификация![]()
.................................................. ............................
Така е , но то и на реалната пак шанса е минимален и 0 и максималния залог работят срещу тебе. Даже на някои рулетки има по две нули