Страхотна тема се получи
Жалко, че вероятно - тема на месеца , отпада
по всичко личи че ще е тъй ...но вече не ми се питат модераторчета , дето клонират непрестанно темите нагоре![]()
Страхотна тема се получи
Жалко, че вероятно - тема на месеца , отпада
по всичко личи че ще е тъй ...но вече не ми се питат модераторчета , дето клонират непрестанно темите нагоре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даже и при животните, стадото помага на болните и слабите индивиди, не толкова колкото при хората, но все пак го имаВ сила е при маймуните
Тука какво е ?
Получил генетично заболяване още като бебе, вместо да си умре както си му е реда, те тръгнали да го спасяват.
Има сърдечен проблем, ако не пие лекарства ще умре, както е и РЕДНО, той пие лекарства и предава болестта и на следващите поколения.
Скоро гледах някакво интервю къде позволили бракове между еднополови. А тези са физически болни, не само психическо, а физически са болни. Разните психопати и те.
Болни хора управляват, болни хора определят съдбата на здравите и трудещите се.
Ако ги няма калпавите закони подпомагащи точно такива болни индивиди, щеше да има естествен подбор. Сега няма![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти виждал ли си какво правят кокошките ако започне да им липсва белтък ?
Води до канибализъм
Там оцеляват само силните, а дефектните директ отпадат и стават жертва на хищниците![]()
Остави я субординацията, няма смисъл!
Чудил съм се неколкократно, ако изведнъж на власт дойдат деца на възраст до 8-10 години......сигурен съм, че ще живеем не по-добре, ами направо отлично. Най-приятните моменти в деня ми са когато оставям или прибирам сина си от градина и в промеждутъка от няколко минути, докато той се преоблича, гледам как си комуникират децата и какви неща ги вълнуватНаправо го съжалявам, като знам че ще го прибера вкъщи при изморените му родители
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
albagpipe (06-03-2014)
Имам стаж в детска градина 5,5 години и нямам думи да опиша, какво е усещането да общуваш с децаОстави я субординацията, няма смисъл!
Чудил съм се неколкократно, ако изведнъж на власт дойдат деца на възраст до 8-10 години......сигурен съм, че ще живеем не по-добре, ами направо отлично. Най-приятните моменти в деня ми са когато оставям или прибирам сина си от градина и в промеждутъка от няколко минути, докато той се преоблича, гледам как си комуникират децата и какви неща ги вълнуватНаправо го съжалявам, като знам че ще го прибера вкъщи при изморените му родители
Как зарежда и променя мисленето ...
D-12 (06-03-2014)
Как върви бе колеги , гледам сте се развихрили![]()
Чак тема на месеца ,амерси, мерси
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
В интерес на истината, не съм
АМа нали уж сме по-висши създания, не емного удачно да се сравняваме с кокошките
Виж го тоя, имал е физически недъг, ама........
Има хора които въпреки недъзите си, са дали много на света![]()
D-12 (06-03-2014)
Като бях малък и се чудех защо кокошките са си изкалвали яйцата , а то било щото съм забравил да напълня хранилката![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.