Ние спекуланти ли сме или какво
.................................................. .................................
----------
Правилно 75К $................................................
http://profit.bg/news/10-te-naj-skup...id-104170.html
Ние спекуланти ли сме или какво
.................................................. .................................
----------
Правилно 75К $................................................
http://profit.bg/news/10-te-naj-skup...id-104170.html
Barabata (05-03-2014)
L1914 (05-03-2014)
Е колега и аз нямам толкова пари но и аз ви го пожелавам и на себе си също![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Пожелевам си на мен все ден да си кърцам от него, със салатката за 4 лева
Пъквие си го пиите как искате![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
някой пил ли е такова боли ли главата след него да знам дали да взимам от авантито![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предполагам че не боли глава , ама трябва да имаш дълбоки джобове![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е пак е нещо каквото има в магазино това е , не трябва много да се вглеждаме в марката![]()