да бях чувал за някакъв дето играел обратното на това което предполагал че ще се случи и бил печеливш![]()
да бях чувал за някакъв дето играел обратното на това което предполагал че ще се случи и бил печеливш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е просто памет за някакви тенденции, нещо което си запомнил. Въпроса, е че това изобщо не може да ти помогне, защото си нямаш на идея доколко избирателна е паметта ти за такива неща, нито знаеш това нещо, което си наблюдавал как точно се ползва. От това да забележиш тенденция докато стане система с дефинирани правила, статистика и т.н.... много вода ще извърви. Да "знаеш" някаква тенденция е като да следваш чужд анализ - цената щяла да прави един какво си, но ти какво правиш с това "знание"? Кога влизаш, кога излизаш, къде е стопа?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Забрави го това, доказано е безброй пъти, че не ставаЗа да работи трябва някой друг да работи срещу теб, а не ти самия. Както брокера например заема насрещна позиция, но ти не можеш да го направиш срещу себе си.
Еми да ти кажа на мен ми помагаТова е просто памет за някакви тенденции, нещо което си запомнил. Въпроса, е че това изобщо не може да ти помогне, защото си нямаш на идея доколко избирателна е паметта ти за такива неща, нито знаеш това нещо, което си наблюдавал как точно се ползва. От това да забележиш тенденция докато стане система с дефинирани правила, статистика и т.н.... много вода ще извърви. Да "знаеш" някаква тенденция е като да следваш чужд анализ - цената щяла да прави един какво си, но ти какво правиш с това "знание"? Кога влизаш, кога излизаш, къде е стопа?аз му казвам "любов от пръв поглед" , хубавия сигнал ми прави впечатление веднага, не е необходимо да го търся и да се взирам с часове , но това нещо се изгражда с времето. Иначе разбира се , че има правила които да спазваш
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
според мен не трябва да съдим по интуицията да си следваме стратегията и такановобранец ти вече напредна ли или си още новобранец
![]()
И на мен ми "помагаше", за съжаление е изключително субективно, за да го правиш трябва да имаш за гърба си години по обективния начин с точни дефиниции. Иначе сега ти помага, след 1-2 месеца може и да те фалира без изобщо да се осъзнаеш защо.
Странно, но пък интересно. Интересни практики споделяте, дано не се грабнат всички да правят всичко на въпреки, че бая ще се изгорелите...
Още съм зелен да ти кажа има още път да извървя и то не малконо съм решил, че ще се справя
----------
Еми тогава значи , че нещо няма да е наред и ще трябва да преосмисля това което правя. Но аз ще го усетя още преди да съм фалирал, няма да чакам да загубя всичко и тогава да го мисля. За сега не се оплаквам , да поживеем пък ще видим![]()
Защо, защо... ми онзи ден започнах, не отделям много време и то си ми личи по статусаИнтересно ми е да Ви чета, затова влизам
![]()