Инста картите бачкат ли вече?
Не , че съм стигнал до там, ама знае ли се?
Инста картите бачкат ли вече?
Не , че съм стигнал до там, ама знае ли се?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На инстата индексите се търгуват само докато са отворени фондовите борси.Ако искаш 24-ри часова търговия виж CFD-тата.Но на инстата има само върху акции такива,което не пречи да си ги нагласиш пак .Все още този индекс не ще и да помръдва ..............
Хората на другите платформи работят тия се мотаят
http://www.mql5.com/en/charts/153948...staforex-group
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Speculanta, може ли да попитам, каква е тази skrill карта и как се поръчва?
За колко време пристига?
Това пък сега ми е ново 25.
И инстакартите заработиха ли вече?
https://www.skrill.com/en/
Ето ти линк и ако искаш поръчай картата
За около 10 дни и я имаш
Ако си зле с Английския има и на Руски
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ivaceda (04-03-2014)
Благодаря ти, още днес ще я поръчам.https://www.skrill.com/en/
Ето ти линк и ако искаш поръчай картата
За около 10 дни и я имаш
Ако си зле с Английския има и на Руски
С английския съм зле, затова пък дъщеря ми заработва парички с преводи от и на английски, така че с езиците нямаме проблем.
А инста картата не е ли заработила още?
Благодаря ти още веднъж!![]()
Нямам инста карта все ощеА инста картата не е ли заработила още?
Даже и не мисля и да имам ............
До колкото чета тук във форума всеки се оплаква !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ivaceda (04-03-2014)
Събота по нощите пуснах за верификация първо ниво на следващата сметка, днес вече е потвърдена ...
Да видим сега второто ниво как ще мине ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Преди като работеше я хвалиха доста. Иначе скрил картата си е най-добре, аз я имам от години.2До колкото чета тук във форума всеки се оплаква !!!
Аз не съм имала проблем с нея.
Парите ми пристигаха по картата половин денонощие след нареждане за теглене.
Друг въпрос е дали са заработили. Но май трябва да си поръчам и скрил карта, защото ако пак има проблем, може да осъмна някой ден без възможност да си изтегля спечеленото.
И аз не съм имала до сега проблем с тегленето ,
днес ще пусна теглене към инста картата и ще ви кажа дали работят .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Oleg (04-03-2014)