[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стига, тия ме бавят по 3 дена вече... преди не беше така. Това че са зачестили тегленията какво ме интересуват, ЩЕ ПРЕВЕЖДАТ ! Имам две тегления в очакване да ми се изплатят и искам още едно да пусна за да мога да продължа да търгувам с бонуса. Или поне да ми отменят двете да пусна едно голямо за 400$ да се чудят какво става
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а 5 дни малко е на мен ми казаха 21 че имат право, при първото ми и единствено запитване когато от предната сметка теглих за първи път, и при нужда могат да го увеличат още 30
----------
н евиждам кое ти пречи да търгуваш не ти ли ги махат тегленията вендага от балансаСтига, тия ме бавят по 3 дена вече... преди не беше така. Това че са зачестили тегленията какво ме интересуват, ЩЕ ПРЕВЕЖДАТ ! Имам две тегления в очакване да ми се изплатят и искам още едно да пусна за да мога да продължа да търгувам с бонуса. Или поне да ми отменят двете да пусна едно голямо за 400$ да се чудят какво става![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Четох някъде , че може да се забави до седем дни превода ,
така че се зареди с малко търпение![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Значи и суми под 300$ може да ги бавят по няколко дни![]()
![]()
![]()
демек тегли колкото може повече ,че не се знае докога ще може
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еми те ми ги махат, обаче ако примерно имам 1000$ бонус и сметката ми стане 800$ те ще ми върнат тегленията за 200$ и ще кажат че трябва да изкарам над тях![]()
Ми да де това е нормално![]()
![]()
аз питах по принцип дали бавят сумите до 300 (включително) щото аз не съм теглил ,но може да опитам
За сега винаги ме бавят 3-4 дни![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Моето теглене от 11 часа тази сутрин вече е обработено и паричките са в Scrill-а![]()
Сума под или над 300 дойлера , ку не е тайна разбира се ....... че то да се чудиш що бавят![]()