Единственото сигурно е, че няма нищо сигурно, а който рискува..............![]()
Единственото сигурно е, че няма нищо сигурно, а който рискува..............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хазарт? Не мисля!....................................... ........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Все ми е тая как го наричат хората на мен да ми е в услуга другото няма значение
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Е точно и аз това допълвам в последния ми пост , вече предпоследен![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Emil Enchev (02-03-2014)
има си хазартен елемент брядемек дет изхода на нашо решение може да зависи от външни фактори
ама си има и разните му логически зависимости
![]()
Нека има от всичко да е по-шарено , той и живота по тази логика е хазарт![]()
Тоз момент съм го пропуснал ....нали спама трябва да е подплатен поне с малко разсъждения
От кога са тез нововъведения ........
Ама ше го имам предвид вече, от тук на сетне ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
В пълния смисъл на думата, все още не съм на ниво хазарт, понеже съм в съвсем в началото и до този момент нищо хазартно не виждам.....та хазарт на това ниво...Ц, не виждам![]()