За който го приеме като професия и успява да се издържа от това
си става бизнес ...
За който го приеме като професия и успява да се издържа от това
си става бизнес ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
то че е бизнес спор нямасамо дет всеки бизнес, който практикуваме без достатъчно знания реално се превръща в чист хазарт
а хазарта е непобедима карта
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
То в никой бизнес реално няма гаранции
за успех , така че и тук всеки може да опита да прави бизнес![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И тъй като не можем да обобщим темата, нека си остане за едни бизнес....за други хазарт!
Предпочитам да съм от първите!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Проблема, е че отначало няма как да го възприемаш за друго освен хазарт, за да разбереш, че не е така трябва да знаеш неща, които идват по-късно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз мисля че най доброто което можеш да разбереш е че форекса е хазарт и то от най гадните му варианти
Останалото е от Лукавого
Специално за тебе 100 стотинки и за Олег изрично подчертавам ,че колкото по бързо осъзнаете че правила във форекса няма толкова по добре за вас.
Всъщност не че няма правила Правила винаги има, дори и в хаоса но трябва да осъзнаете че не са вечни правила а само временни такива
Ето защо ви казвам да си набиете в главите че каквито и правила да намирате, тях все едно ги няма![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Правилата са намерени и приложени върху 12 годишен период, ще поема на драго сърце риска, че ще работят и занапред![]()
напълно си прав 100 ........................................
Аз преди време мислех че единствения начин да се печели от форекс е като разполагаш с вътрешна информация![]()
И аз също, списъка с другите безумни мисли като тази, че трябва постоянно да гоня пазарните промени, е безкраен![]()