Според мен трейдърите не губят. Трябва да се смени заглавието на Защо трейдърите печелят !
Според мен трейдърите не губят. Трябва да се смени заглавието на Защо трейдърите печелят !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
прав си ...губят играчите.............Според мен трейдърите не губят
3333333333333333333
Браво на говорещиият. Обаче и той като мен говори само за техническата част и че всичко е взависимост от разбирането на цената и пазарната структура, което пък води до последващото изграждане на конфиденса в надеждността на системата......
Глупостите за психологията хич не ги срещнах този път
Но все пак и него го няма във ФОРБС. След като го няма, откъде мога да знам, че това което предлага е работещо и вярно ?
Обаче определено е по-добър от Марк Дъглас. Този говори съществени неща и какво да се направи, не да философства
Oбърни внимание на това което е написал:
NO SYSTEM WILL WORK IF YOU DO NOT UNDERSTAND THE BASICS OF PRICE ACTION AND MARKET STRUCTURE !!!
Последна редакция от Oleg : 28-02-2014 на 15:23
Когатоспрат да бъдат глупости ще започнат да стават нещата малко по малко.Глупостите за психологията
Другия цитат също е верен разбира се, но психологията седи далеч над разбирането ти за пазара.
Не намерих информация за дохода на Дъглас. Това говори предостатъчно струва ли си да се отделя повече време за него и теориите му![]()
Извинявай нещо не разбрах....вярно ли отрече Марк Дъглас??
![]()
Изслушах му видеото онзи ден още веднъж, че бях останал с впечатление от преди, че е ценно. Оказа се, че 60минути повтаря едно и също и не каза почти нищо съществено.
А този в 9 минути клип каза супер много информация и то точна информация с директно приложение, а онзи 60минути философства, че не трябвало да се разчита на една сделка, а на поредица от такива.
Ма то тва е повече от логично, не е нужно 60минути да ми го говори
Единствено в последните минути каза, че ако вземете някакъв метод и след 20 сделки резултата не ви удовлетворява, тогава преминете на друг.
Което май наистина му беше единсвеното свързано с трейдинга като професия изказване, всичко останало плява след плява![]()
И на мен ми е любопитно дали Олег отрича Дъглас, че ако е тъй добре че няма тук емотиконки с пушки да го позастрелям, че ми го е препоръчвал.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Той Дъглас не говори грешни неща, дори са си хубави, но са в сферата не безполезните защото въобще не насочва към разбиране на цената, към самото прилагане на системата.
Да не говорим, че и делението му на ордера на три затваряния е напълно в разрез с математиката и е дори във вреда.
Хубавото и единственото хубаво е, че обяснява че не трябва да се разчита на една сделка, но това е очевидно. Но въобще не посочва как да се направи така че да се получи желаният резултат. А това просто със следване на нещо, НЕ СТАВА
Трябва разбиране на цената и знания какво показват индикаторите, баровете, защо го показват, какво следва от това.....НЕЩАТА КОИТО Е НАПИСАЛ PROTRADER от 9 минутният клип.
Последна редакция от Oleg : 28-02-2014 на 16:01