А тъй , без нея на къдеЛюбовта - без нея нищо не се получава и дори да се получи - няма смисъл![]()
![]()
Трябва много любоФ да се раздава![]()
![]()
и съответно да се получава
![]()
А тъй , без нея на къдеЛюбовта - без нея нищо не се получава и дори да се получи - няма смисъл![]()
![]()
Трябва много любоФ да се раздава![]()
![]()
и съответно да се получава
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Имаш право, Infesta.Ама нали знаеш че като стане прекалено бурно морето с големи вълни и не е добре да се влиза, защото вълните са големи и в двете посоки и може да те повлекат навътреАз съм привърженик на спокойното море (пазар), тогава все ще намериш къде да закачиш 10-12 пипа и това упражнение ако го направиш успешно 4-5 пъти ето ти 50-60 пипа за деня
И мен ме е страх от бурното море, много лесно може да се удавиш в него.
Полек-полек... или както са казали руснаците - "тише едешь, дальше будешь..."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (28-02-2014), infesta (28-02-2014)
Аз пък тъй обичам като залюшка по 50-60 пипса , нагоре и надолу, пък после ку не си оцелил 2-3 пъти да ги вземеш![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Случвало ми се е да съм в сделка и от спокоен пазар да влезна в бурното море (имало новина която съм пропуснал), в такава ситуация само можеш да чакаш най-добрия момент за затваряне, ако започнеш да влизаш и излизаш панически със сигурност си губещ - личен опит![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки е минал по тоя път ................
Важното е да разберем кога трябва да търгуваме и кога не![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Е туй е класическия случай да се поддаваш на емоциитеако започнеш да влизаш и излизаш панически със сигурност си губещто направо под техен контрол падаш,а тогаз сметката си заминава
![]()
![]()
Аз защо мислиш ви навирам пред погледа разни календари
Най ме е яд когато нещата се разминат с очакванията - пример :
Лоши данни, предвидени, тренда надоле, излизат още по-лоши и той не продължава, а прави рязко кръгом ( тогава си викам не съм целнала смисъла на данната или акулите се гъбаркат)
Иначе, когато прогнозите са добри( или обратно) и излезе много по-лоша от очакванията ми е любимо - такива мазни скалпчета правя в последствие![]()
infesta (28-02-2014)
Или като очаквани положителни новини, но след излизането им ... кръгом в обратна посока![]()
![]()
![]()
![]()
![]()