за новообранец..... със какво време може да играе ??? така че да не губи много![]()
за новообранец..... със какво време може да играе ??? така че да не губи много![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахахахах. Така играй че да ти пасва на стратегията. На мен ми подхожда от 1ч до 1 д графика за да бъда ориентиран в посоката на тренда и оформяне на стратегия.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Педи когато си започнал да се занимаваш с това не си я мислил много ,а сега вече се предполага че си по запознат и не ти държи...........8к е супер. много добре даже. горе долу каква доходност докарваш на месец/година.. Но 3 години и да се занимаваш с 8к акаунт и да управляваш инвестиционен акаунт(каквото и да означава това).
Аз търгувам от година и полвина. Чесно казано преди 1 година бях по добре от сега. Тогава стратегията ми си работеше доста добре, а сега стратегията пак си работи но аз психически издавам багажа от страна на дисциплина. Не си спазвам собствените правила и това много ме спъва. Та аз над това работя за момента след това ще е за повече пари.
Иначе търгувам с акции. Там се справям повече от отлично.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Колега Енчев
този наш нов колега дали ще се ориентира прецени сам
аз понякога... само отварям позиций и следя.. със минимален пип друг път гледам кога удря чук но не може да се види дали е на 100% сигурни![]()
![]()
----------
ето още един пример ........................
за новообранец..... със какво време може да играе ???![]()
Понякога наистина много се забавлявам![]()
![]()
Защо бе, и аз гледам с минимален пип да ми е стопа ! И така "играя" и играя.....