И значи са ти ги взели защото не си превеждал свой парици при тях .....![]()
![]()
Е туй не мога да го разбера , явно наистина са се заялиа има ли някъде правила нещо, дето там да пише тез неща , дайте линк
![]()
И значи са ти ги взели защото не си превеждал свой парици при тях .....![]()
![]()
Е туй не мога да го разбера , явно наистина са се заялиа има ли някъде правила нещо, дето там да пише тез неща , дайте линк
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Нещо да не им свършиха парите на тея с бонус кампаниите? Да не вземат и на нас да ни резнат кранчето по някое време. Че тогава време на вятъра.
----------
Коя е тази Ели Маринчешка? В кой офис в България работи на инстата ли?
Дай телефон или мейл да се свъжза с нея че имам въпроси.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
От инстата казват че не блокират акаунтите заради това че са само с бонусчета![]()
![]()
инък колега да не си сгафил нещо друго
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Лични лиНещо да не им свършиха парите на тея с бонус кампаниите? Да не вземат и на нас да ни резнат кранчето по някое време. Че тогава време на вятъра.
----------
Коя е тази Ели Маринчешка? В кой офис в България работи на инстата ли?
Дай телефон или мейл да се свъжза с нея че имам въпроси.На мен най-много работа ми е вършил Ангел Малински - много готин и точен пич, веднага се зае със случая, а не ме пусна по пързалката , както някой други
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (25-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колеги имам проблем със скрила, не мога да тегля парите към други карти, а ми пише че са в скрил картата. какво да направя за да изтегля с друга карта или да чакам пин кода на скрил картата ?
За да теглиш към твоя карта например Visa Electron трябва първо да я верифицираш![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Аз не виждам какъв е проблема ако изчакаш няколко дни за тоя ПИН код
Според мен вече всичко е наред и няма смисъл за какво да се безпокоиш![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
От акаунта на скрил ще трябва първо да си верифицираш картата
и тогава ще можеш да теглиш към нея ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb