Ми и двамата трябваше просто да добавите - "в зависимост от правилата", вместо да се спори.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ми и двамата трябваше просто да добавите - "в зависимост от правилата", вместо да се спори.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Профит фактора е от значение. Тез пипсове сами по себе си не значат много.
А статистиката като е лоша.
Примерно 60 от 100 са загуби, 20 са затворени на нула, 10 на малък плюс и само 10 на по приличен плюс, това е лоша система. Реално се разчита на 10 от 100 позиции да оправят целият батак. Което като пипсове може да дава много, но реално резултата накрая ще е лош.
А когато ги няма и тези 10 от 100, които да дадат приличният профит, това е супер лоша система.
За мен нормална система е такава, която средният профит на сделка е 10пипса плюс при фрейм от м5 нагоре.
И след 30 сделки знам, че ще съм на печалба![]()
Ами ако питаш мен не е само до правилата, зависи си и до това как и то кой се прилагат!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
всички говорите такива глупости че не е истина)
Олег ти първо колко трябва да си прост да прилагаш 10%-ва система ??? Не съм чул първо да има такава система, второ някой да е толкова тъп. То твоите цифри просто ги обърни на обратно и ей ти я супер яката система. С 1:1 риск ще изкърти..Ама то се иска да се помисли малко не само да се пише.
КМВ - какво ще рече в зависимост от правилата ?? Ти като си имаш система имаш данните които ти трябват имаш си правилата. правилните входове са тези по системата, грешните са тези извън нея. това е. пробвай да търгуваш по логика да видиш крайния резултат от 100 сделки какъв ще е.
Томчо - кво значение има от кой се прилагат. всеки сам си създава правилата.. той си определя дали му харесват всички статистики на системата и дали го устройват и дали може да ги понесе. и накрая като излиза извън рамките на тази система значи прави грешки и има някакви проблеми в самото спазване.
Всеки се надява с трейдинга да удари джакпота. Ама то няма джакпот. Има само яко бачкане, много тормоз докато разбереш какво правиш грешно, защо го правиш грешно и как изобщо да го оправиш.. Защото все се оказва че се повтарят едни и същи грешки и премахването е много трудно.
А доста хора просто се залъгват че те не правят грешките ами или знанията им са малко, или системата им била крива, или пък пазара им бил крив.
Не е 10 ве, 40% е. Но реалната печалба идва от 10-те. Те нулите не се броят за загуба.Първоначално написано от stanislavnba
Олег ти първо колко трябва да си прост да прилагаш 10%-ва система ???
Много такива системи има, даже доста системи са точно такиваПървоначално написано от stanislavnba
Не съм чул първо да има такава система, второ някой да е толкова тъп.![]()
А в тъпотата на хората, граници няма. Винаги може още
Е от мисъл де, от мисълТо твоите цифри просто ги обърни на обратно и ей ти я супер яката система. С 1:1 риск ще изкърти ..Ама то се иска да се помисли малко не само да се пише.Какво ще обърнеш при положение, че загуба и нула са 50/50 ?
Една от грешките които правя е да забравям да слагам лимити на сделките които правя. Днес влязох на евро/долар за 30 пипса от 1.3769 за 1.3769 и то до пипс го е закачило, сега преместих стопа на +1 пипса, но това е голяма грешка
Станиславнба има право. Докато се натрупат умения се греши. Ако някой е станал мега про да дава акъли, ще се зарадваме за това.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....