То хубу гледай да не мамиш , ма гледай и теб да не мамят![]()
![]()
че тука всеки туй съ опитва , дъ ти вземе паричките
![]()
То хубу гледай да не мамиш , ма гледай и теб да не мамят![]()
![]()
че тука всеки туй съ опитва , дъ ти вземе паричките
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
пичове нека да се върнем към темата, за икономическото образование дали има нещо което трява да се учи или става и без да се учи направо започваш да търгуваш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кът отидеш у училище щи кажат че техническия анализ е измама и фишек , а като дойдеш на пазарю..... и по точно при нас ще видиш обратното![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
щото мисля че е добре да имаш ще знаеш все пак на къде духа вятъра вие ко мислите ?.................................................. ........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
АА не е така...аз съм учил фондови пазари и инструменти и там не са казвали такова нещо![]()
Крайна сметка, ще се окаже, че в училище те учат да смяташ правилно, а тук се учиш кое и как да смяташ правилно.....
То туй и с най обикновен ветропоказател пак мож да стане ...
Що да са гърбя толкоз време да уча ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Принципно си прав, но има някой проекти и организациии, за които ти трябва оново скапано листче с рамка, на което пише "ДИПЛОМА". То това е много относително зависи с какво се занимаваш, напълно е възможно и да не ти трябва![]()
Моите не са в рамки ...листче с рамка, на което пише "ДИПЛОМА".
Не знам що така ...
Се са в картонени папки някакви, ... май ментета са ми шитнали ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров